Копирайтинг услуги

Отличете се от конкуренцията с оптимизирано съдържание за уеб от най-високо качество. Нашите специалисти ще създадат завладяващо съдържание, което съответства на вашата бранд идентичност и резонира с потребителите ви. При това с възможност за български и английски език!

Заявете услуга
Копирайтинг услуги

Copywriting vs Content marketing

Kаква е разликата?

Доста често понятието “копирайтинг” се използва грешно вместо понятието “content writer” или човек, който създава съдържание. Съществената разлика тук е, че първият създава съдържание, което продава, предизвиква потребителя да извърши действие или налага бранд, докато вторият създава по-различен тип съдържание, което има за цел основно да информира потребителя.

Създателят на съдържание не винаги създава съдържание за уеб или с определени цели. Той би могъл да бъде научен работник, автор на книги и статии, поет, писател, анализатор и тн.

Основната отличителна черта на копирайтъра тук е, че именно той създава текстовете за онлайн присъствие под различна форма.

Копирайтинг услуги от Serpact

Екипът на Serpact разполага с копирайтъри с богата езикова култура, професионален опит и разностранни интереси. Създавали сме и създаваме текстове в най-различни бизнес ниши – от туристическия бизнес до сложни научни и технически текстове.

Копирайтинг услугите ни се включват в услугите – маркетинг със съдържание и анализ на съдържанието на уебсайта. Те са неделима част от тях и фундаменталното изпълнение на стратегиите, създадени в хода на анализа и проучването на текущото съдържание на уебсайт, както и ключовите думи и фразите оформящи семантичното ядро на този сайт.

Създаването на съдържание за потребителя и Google има определени изисквания, които нашият екип покрива изцяло.

Ето и някои от тях:

 • Високи познания и квалификации за създаване на качествен текст
 • Познания по семантично и машинно разбиране на текстове от търсачките
 • Опит в създаването на текстове за привличане и задържане на вниманието на клиента по страниците на сайта, а не просто за търсещи машини.
 • Умения за създаване на 100% уникален текст
 • JavaScript кода на страницата.
 • Умения за откриване и филтриране на качествени и надеждни източници на информация във всички бизнес индустрии.
copywriting services

Етапи на изпълнение на услугите

Анализ на текущото съдържание на уебсайта

Ще анализираме текущото съдържание на уебсайта, ако вече имате съществуващ такъв, или директно ще създадем стратегия за съдържание след разговор с вас или представител на вашия бизнес.

Определяне на честотата на създаване на текстове, периодичност, дължина на текстовете и базирано на тях ценообразуване.

Изработка на текстовете

През последните няколко години Google все повече и повече се преорентира към Семантичния Уеб и семантичната оценка на уебсайтове с цел по-високо класиране. Това прави неминуемо и покриването на доста важни семантични изисквания от страна на вашия уебсайт.

В този етап влиза анализ за покриването на:

1
Анализ на конкуренцията
2
Анализ на очакванията на потребителя от страниците на Google

За всеки изготвен текст и по всяка ключова дума ние предлагаме:

 • Съставяне на план за изготвяне на всеки текст по теми.
 • Изготвяне на съдържанието
 • Семантичен анализ и подобрение
 • Анализ за релевантност по фрази
 • Семантична близост и отдалеченост на ключови фрази
 • Работа с Vector Space Model
 • Работа с Phrase-Based IndexingРабота с Entities
 • Co-Occurence
 • Co-Citation
 • Работа с биполярност при vector space model думи и фрази
 • Публикуване на страниците на сайта и on-page content оптимизация
 • Промотиране

Промотиране на съдържание

Една от най-честите грешки след създаването на съдържание при повечето уебмастъри и собственици на бизнеси е липсата на план за промотиране.

Търсачките оценяват и награждават изключително високо бизнеси с добро промотиране онлайн. Не на последно място е и фактът, че промотирането на правилните канали привлича и натурални линкове към вашия сайт – любим сигнал на Google за високо класиране.

Ние от Serpact сме помислили и за тази стъпка.

Ще ви предложим план, разбит по канали и предварително проучване, който ще включва информация къде ще промотираме съдържанието ви, защо трябва да бъде разпространено точно в тези канали, доколко то ще бъде ефективно за вашия бизнес и бранд след определено време.
Ще дискутираме с вас всеки избран от нас канал, както и средствата, които следва да бъдат вложени в него. В случай че желаете даден канал или медия да бъдат заменени, то ще помислим за алтернатива или пълно премахване. Ще ви помогнем да планирате бюджета си правилно и ефективно за вашия бизнес – без компромиси.

faqicon

Често задавани въпроси

 • За малки, средни и големи бизнеси, както и всички собственици на уебсайтове, които не разполагат със служител, който да се справи с подадените изисквания за създаване на съдържание и неговите формати в документа.

 • Да, предлагаме тази услуга. Свържете се с нас, за да се запознаем с проекта, който имате, целите които искате да постигнете, и стратегията за съдържание, която имате към момента.

 • Свържете се с нас за повече информация и обемът, който Ви е необходим.

 • Да, след детайлно запознаване с текущата работа, резултати и стратегия, бихме могли да разширим и подобрим дейностите по стратегиране и създаване на съдържание.

 • Желателно е това да се случва, защото нашият екип включва специалисти в оптимизацията за търсачки и алгоритмичните модели за търсене. Не е възможно да познаваме в детайли спецификите на бизнесите, поради което вашето експертно мнение е важно, както за самата оптимизация, така и за бранда на бизнеса като цяло.

Какво следва?

Ако все още имате въпроси, свържете се с нас, за да обсъдим запитването ви. 

Клиенти

btv bulgaria logo.svg
zora sm
logodsk
econt logo
logo scala
logo tavex inverse print
logo 24 tschasa
acronis.svg
modeshift logo
cloudsigma logo 1
strypes logo
royal canin logo.svg
knight block

Нуждаете се от SEO услуга?