Успешна SEO Агенция с успешни клиенти

Били сме на ваше място (клиенти) и ви разбираме!

SEO Agency Serpact Team

Историята на Serpact™ започва през далечната 2011 година. Собственика Никола Минков създава собствен онлайн магазин, като за целта наема фирма за SEO оптимизация. След няколко месеца бизнес моделът му се разпада и се е наложило преструктуриране на нещата. Бюджетът се свива и се налага, да се раздели с въпросната SEO агенцията.

Самостоятелно SEO - тест 1 !

След свиването на бюджета се наложило Никола Минков да прави сам SEO на уеб-сайта си. С една дума ефекта е бил разочароващ. Нито напредък в класирането, нито трафик към уеб-сайта. Въпреки прилагането на големи спам методи от всичко описано във форумите за SEO, ефект не е имало.

Самостоятелно SEO - тест 2 !

Всички неуспехи са дали много важен урок на Никола Минов за SEO, че бързите резултати са временни. През 2012 година започва да експериментира с нови уеб-сайтове и да сравнява различните данни. Изпитвал е огромна тръпка да проверявам класирането всеки ден за всеки уеб-сайт. Работил е почти денонощно, но пак резултатите не били много сполучливи.

Експеримент 1 - успешен!

Близо година на експерименти, Никола стартира собствена SEO агенция, като за начало решава да работя само с малки проекти в слабо конкурентни ниши. Резултатите били добри и съответно е трябвало да доразвие бизнес плана си.

Обучение и много работа са ключът към успешната SEO оптимизация!

През 2014 година собственика на Serpact™ е сам с доста проекти, като поемал уеб дизайн, SEO проекти, социален маркетинг общо взето почти всичко като поръчки. Промяната била наложителна. Затова за по-малко от една година успява да увелича екипa с още трима души. През 2017 година екипът на Serpact™ се състои от 6 човека, като амбициите на фирмата са до края на 2017 година екипа да се увеличи още.

От 2014 година до ден днешен Никола Минков поддържа много SEO сертификати, които са свързани директно или индиректно с оптимизация за търсещите машини: Google AdWords, Google Analytics, Google Дигитален Гараж, Bing, Yahoo, Inbound , SEO Certification ORG, DoubleClick както и много други след проведени обучения. Това се въвежда като стандарт във фирмата и към днешна дата голяма част от екипа на Serpact™ е сертифициран.

Никола Минков е бил лектор на най- авторитетните събития в България за дигитален маркетинг, а именно OA Advertising 2017 проведена в Inter Expo център в София и Digital4Plovdiv. Също така собственика на Serpact™ е първия SEO експерт от България, който е посетил най-авторитетната конференция за дигитален маркетинг в САЩ, а именно SMX, където създава добри отношения и поддържа контакти до ден днешен с най-големите специалисти в цял свят.

Екипа ни има опит в едни от най-тежките и най-високо конкурентни ниши на пазарите в САЩ, България, Австралия, Великобритания, Швейцария, Гърция, Япония, Швеция, Германия и много други. Изпълняваме консултантски услуги за няколко корпорации в САЩ, корпоративни бизнеси в България, големи вериги в Австралия, университети във Великобритания, локални фирми с цел локално SEO за всички изброени пазари, като можете да разгледате нашия OnPage SEO одити –статистика и тенденции за 2016 година.

Днес разполагаме с нов офис в Свиленград и новооткрития през 2016 година в Сан Карлос, Калифорния, САЩ. Работим като бутикова фирма в диапазон от 5 до 10 проекта за SEO оптимизация. От средата на 2017 година Sertpact™ е защитена търговска марка (TM) и това е само част от развитието на агенцията ни и услугите които предлагаме. Имаме безценен опит, предлагаме know-how, сертифицирани сме и разбираме клиентите си, защото сме били на тяхното място!

От тук можете да изтеглите нашия брандбук. От тук темплейтите за нашите визитки, използвани шрифтове, лого, презетнации.

Успехът при нас, не е въпрос на късмет, а въпрос на време!

Никола Минков

CEO, старши SEO Експерт

Никола Минков е собственик и основател на SEO Агенция Serpact™. SEO експерт по On-Page SEO и Off-Page SEO с над 5 годишен опит. Сертифициран за Google AdWords, Google Analytics, Google дигитален гараж, Bing, Yahoo, Inbound и DoubleClick.

Дидо Григоров

Старши SEO Експерт

Дидо е експерт по SEO с 12 години опит, с основен фокус техническа оптимизация, съдържание, семантика и линк билдинг. Притежава Google Adwords &Analytics, Bing, Google Digital Garage, Inbound Marketing, Distilled, Content Marketing и Lynda International SEO сертификати.

Христо Саманджиев

OffPage SEO експерт

Христо е експерт по OffPage SEO, като успешно менажира всички проекти на Serpact™, като има няколкогодишен опит. Той е завършил средно образование, също така има няколко успешно завършени курса по линк билдинг и семантика.

Деян Стоянов

Програмист - On-Page SEO експерт

Деян е завършил КСТ (компютърни системи и технологии) в Техническия университет. Програмист по природа и душа - HTML, CSS, PHP, JAVA, SQL, PERL, C, C++, C#. Той отговаря за всички On-Page задания в SEO Агенция Serpact™.

Сияна Караатанасова

Младши Копирайт специалист

Сияна е завършила Висше образование в Пловдивски университет ”Паисий Хилендарски” Приложна лингвистика. Тя е администратор на уебсайт и владее английски и руски. Интересите ѝ включват писане на статии и превод.

Павел Сарандиев

Младши OffPage SEO специалист

Павел се присъединява към OffPage SEO отдела на фирмата, като ще участва във всички проекти при департамента. Той е завършил средно образование, както и няколко курса за компютърна грамотност, линк билдинг и Photoshop.

Горещо препоръчвам! Резултатите от съвместната ни работа през последните 9 месеца са впечатляващи. Най-високо ниво на SEO, комбинирано с прекрасен development екип. Комуникацията ми с целия екип е лесна, приятна и най-вече плодотворна.

Евгени Илиев

Собственик на iZone.BG
Не може да бъда по-щастлива с други #SEO експерти! Впечатлен съм от техния професионализъм, отговорност към клиентите и готовност винаги да правят още една стъпка в удовлетворяването на клиента.

Гери Владева

Собственик на When Woman Travels
Serpact е най-добрата инвестиция, която някога сме правили! Онлайн кампанията им твърд като скала! Нашите SEO, социални медии и онлайн управление на бизнес репутацията сега разбиват всички наши постижения за над 14 години в бизнеса! Благодарим ви, от целия екип на Dryfast Property Restoration!

Georgio Atana

CEO at Dryfast Property Restoration
Работя със Serpact (и в частност с Ники) от около 14 месеца и съм впечатлен от огромния му професионализъм, отдеданост в работата и постигнатите резултати. Комуникацията и обмена на идеите са ежедневни, като с времето разбрах, че зад фирмата стоят хора, които ги е грижа за клиента и проектите му! Репортите по извършената работа (в моя случай СЕО оптимизация) са много подробни и офермени професионално.

Атанас Танев

Собственик на Betenemy
Искаме да изразим благодарност и адмирации към Г-н Никола Минков, управител на СЕРПАКТ ЕООД и SEO специалист, за професионализма и отговорността, които прояви по време на изпълнение на проектите ни. Търпението и навременната реакция, с които подхождаше към всички наши запитвания, улесни до голяма степен взаимното ни сътрудничество.

Карен Торосян

Управител на Ar-Auto
През годините те са се доказали като истински професионалисти във всеки аспект от услугите, които предлагат. Причините да използване услугите на фирмата на Никола Минков е високият стандарт на работа, бързата реакция, доброто обслужване и лесната комуникация.

Виктор Генчев

Управител на Студио Viste