serpact team grey

SEO АГЕНЦИЯ SERPACT

Собственикът Никола Минков основава Serpact през 2016 година с един единствен фокус SERP оптимизация (познат в България като SEO). За кратък период от време успява да събере екип от над 15 специалисти в областта и днес Serpact е един от лидерите на българския и европейския пазар.

serpcat

Ние познаваме нуждите
на нашите клиенти,
защото сме били
на тяхното място.

Екипът ни има опит в едни от най-тежките и най-високо конкурентни ниши на пазарите в САЩ, България, Австралия, Австрия, Великобритания, Швейцария, Гърция, Япония, Швеция, Германия и много други. Имаме солиден опит в изграждането на стотици технически одита на сайтове в различни индустрии. Специализирани сме и в изготвянето на технически задания за миграция, като сме участвали в над 75 такива за последните години.

Съдържанието е най-важно и затова успяваме да създаваме и над 100 пълни Content Marketing стратегии годишно, като интегрираме средно над 50% от тях напълно успешно с повишаване на органичния трафик, подобряване на бранда и значително повишение на реализациите на бизнеса.

Вярваме, че успешният проект онлайн започва с добра техническа основа и солидно, експертно съдържание на високо ниво.

Нашият екип

Запознайте се с нашия екип от специалисти

Никола Минков
Никола Минков
Founder & CEO

SEO експерт по On-Page SEO и Off-Page SEO с над 5 годишен опит. Сертифициран за Google AdWords, Google Analytics, Google дигитален гараж, Bing, Yahoo, Inbound и DoubleClick.

Прочети повече

Дидо Григоров
Дидо Григоров
Head of SEO

Дидо Григоров е SEO специалист с почти 16 годишен опит. Той е Head of SEO на Serpact. Кариерата му в SEO е започнала от Америка и Англия, следват проекти в Германия, Швейцария, Австрия, Франция, Италия и много други.

Основен фокус и интерес в работата му са Text retrieval, Machine learning, Artificial intelligence, Google patents, Content marketing стратегии, Technical SEO.

Прочети повече

Иванина Милчева
Иванина Милчева
Office Assistant

Иванина поема всички проекти на Serpact в частта на тяхното менажиране и вътрешна комуникация между екипите на Serpact. Тя има солиден опит в комуникациите и управлението на различни междунардони проекти.

Христо Саманджиев
Христо Саманджиев
Head of Off-Page SEO

Христо е експерт по OffPage SEO, като успешно менажира всички проекти на Serpact, като има няколкогодишен опит. Той е завършил средно образование, също така има няколко успешно завършени курса по линк билдинг и семантика.

Деян Стоянов
Деян Стоянов
Head of On-Page SEO

Деян е завършил КСТ (компютърни системи и технологии) в Техническия университет. Програмист по природа и душа – HTML, CSS, PHP, JAVA, SQL, PERL, C, C++, C#. Той отговаря за всички On-Page задания в SEO Агенция Serpact.

Борислав Арапчев
Борислав Арапчев
SEO Strategist

SEO експерт по On-Page SEO и Off-Page SEO с над 5 годишен опит. Сертифициран заAdvanced SEO and social media – eAcademy and Rand Fishkin, Bing Ads, SemRush Academy – SEO Fundamentals, Видео маркетинг с Dr. Craig D. Forest.

Прочети повече

Константин Курдалиев
Константин Курдалиев
Project Manager

Константин Курдалиев е най-новият член на разрастващия се и супер амбициозен екип на SEO агенция Serpact.

По време на следването открива страстта си в digital и IT технологиите, което го тласка към преследване на кариера в областта. Успешно преминава през цялостната програма по digital marketing на СофтУни, където изкарва и курс и за управление на софтуерни проекти по Agile методологиите.

В Serpact отговорностите на Константин се изразяват в това да разпределя задачите по проектите, да следи за сроковете на изпълнение, както и да поема част от вътрешната и външна комуникация.

Павел Сарандиев
Павел Сарандиев
Off-Page SEO специалист

Павел се присъединява към OffPage SEO отдела на фирмата, като ще участва във всички проекти при департамента. Той е завършил средно образование, както и няколко курса за компютърна грамотност, линк билдинг и Photoshop.

Основно се занимава с линк билдинг и откриване на бъгове в сайтовете на клиентите на компанията.

Сияна Караатанасова
Сияна Караатанасова
Копирайт специалист

Сияна става част от екипа на фирма Serpact през 2016г. Тя е завършила Висше образование в Пловдивски университет ”Паисий Хилендарски” със специалност Приложна лингвистика. Тя се занимава с администриране на уебсайтове и копирайтинг. Владее английски и руски. Интересите ѝ включват писане на различни по вид рекламни статии на български и английски и превод.

Светла Йорданова
Светла Йорданова
Копирайт специалист

Светла работи в областта на копирайтинга повече от 10 години. Завършва Висше образование в БСУ със специалност Журналистика. За кратко работи в областта на журналистиката, но след това открива мястото си в света на копирайтинга. Присъединява се към Serpact през 2018г.

Иван Ангелов
Иван Ангелов
Копирайт специалист

Иван Ангелов е най-новият и най-младият член на разрастващия се екип на агенция Serpact. Завършва средното си образование в Профилирана Езикова гимназия “Д-р Иван Богоров “ в град Димитровград, със засилено изучаване на английски и немски език, както и с допълнителен профил информационни технологии.
Впоследствие продължава с обучението си в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” където следва специалност – Молекулярна биология. Освен с интересите си в генетиката, той преоткрива страст и в малко по-различна насока в сферата на копирайтинга, което го тласка към преследване на още една кариера в тази област.

Катя Минковa
Катя Минковa
Director of Finance
Пламена Джарадат
Пламена Джарадат
On-Page SEO specialist

Пламена е завършила висше образование в Технически университет София – филиал Пловдив, специалност компютърни системи и технологии. Тя се занимава с част от On-Page SEO проектите. Владее езици за програмиране C, C++, HTML, CSS, SQL, PHP, JavaScript.

Стефан Фотелов
Стефан Фотелов
Off-Page SEO specialist

Стефан се присъединява към Off-Page SEO отдела на Serpact. Завършва средното си образование в ПГССИ “Христо Ботев” в град Свиленград , като там изучава “Туристическа анимация ” със усилено изучаване на английски език. В Serpact отговорностите на Стефан са свързани с промотиране на различни типове съдържание.

Лариса Илиева
Лариса Илиева
Video and Social Media Marketing Manager

Професионалният й опит включва длъжности, отговарящи за Social Media Marketing, видео маркетинг, копирайт, офис мениджмънт, QA.

Бакалавър по “Психология”. В момента завършва магистратура по “Психология на управлението”.
Интересите й на този етап са насочени към: Social Media Marketing, видео SEO, видео обработка, психология, AGI, AI, Deep Learning.

В сводобното си време обича да пътува, да снима и да чете фантастика, фентъзи и научна литература.
Голям фен е на Doctor Who, Star Wars и Marvel.

Постижения на Serpact

European Search Awards 2019

Serpact – първата българска SEO Агенция с награда от European Search Awards

Щастливи сме да съобщим на всички наши клиенти, партньори, приятели и абонати на нашия YouTube канал, че Serpact e първата българска SEO агенция с престижната награда от European Search Awards, категория „Gaming“, със своя проект Efirbet.

Serpact е единствената българска SEO Агенция с презентация на официално събитие на Google

Serpact е единствената българска SEO Агенция с презентация на официално събитие на Google

Serpact беше одобрена да присъства и презентира свое „case-study“ на официално събитие Google Dance 2018 в централата на Google в Цюрих. Темата на лекцията на нашия колега от Serpact – Дидо Григоров беше: „403% повече органични посетители за 12 месеца с правилната архитектура на сайта“.

Serpact е единствената сертифицирана SEO Агенция в света от Perficient Digital (Stone Temple)

Serpact е единствената сертифицирана SEO Агенция в света от Perficient Digital (Stone Temple)

Никола Минков беше на тридневен стаж в една от най-големите дигитални агенции в САЩ – Perficient Digital (Stone Temple), която е носител на престижните награди: US Search Awards 2018 – категория: Best Use of Content Marketing, Interactive 2018 Marketing Awards категория: Best Interactive Marketing B2B Campaign, The Drum Search Awards USA 2018 – категория: Search Personality of the Year. Никола Минков и Serpact получиха сертификат за Content Marketing и SEO.

Борислав Арапчев с награда от Forbes за SEO Агенция на годината

Борислав Арапчев с награда от Forbes за SEO Агенция на годината

През 2013 година Идея Студио (придобита от Serpact през 2018 година) печели наградата на Forbes за SEO Агенция на годината. Наградата приема лично Борислав Арапчев (SEO Strategist в Serpact).