Дигитални новини

Digital News
С любезното съдействие на: bea.bg 24 chasa economic.bg

Дигитални новини - еп. 16 - Какво се случи през последният един месец?

Епизод 16 на Digital News e тук! В тази серия ще си поговорим за новите ъпдейти от Google, какво се очаква в Twitter около NFT, рестрикциите на Amazon спрямо Visa и още много! Не забравяйте, че можете да се възползвате от чаптърите и да навигирате своето време в самото видео.

Дигитални новини - еп. 15 - Какво се случи през последният един месец?

Вижте какво сме ви подбрали в новата серия на Digital News! В нея си поговорим за MUM - Multitask Unified Model - в Search , за GitHub Copilot, както и за това, че Google My Business премахва възможността за редактиране или създаване на кратки имена. Разбира се и още много!

Дигитални новини - еп. 14 - Какво се случи през последният един месец?

Новата серия на Digital News вече е тук! В нея си поговорим за новите Google Ads API версия 7.0, за нововъведенията в Node.js, както и за това, че Google Search Console променя отчитането на структурирани данни за събития. Разбира се и още много! А в зависимост от това дали се интересувате от PPC, Social Media, E-commerce, или всичко генерално, можете да се възползвате от чаптърите и да навигирате своето време в самото видео.

Дигитални новини - еп. 13 - Какво се случи през последният един месец?

Епизод 13 Digital News излезе. Тук в Дигиталните новини ще откриете едни от най-важните промени от света на дигиталния маркетинг в световен мащаб. Научете всичко за ъпдейтите в социалните мрежи, какво ново въведе Google и има ли нови ограниченията за онлайн магазините. Също така този месец излезе Flutter 2, което е голямата новина при разработчиците.

Дигитални новини - еп. 12 - Какво се случи през по

Епизод 12 Digital News излезе.. Тук в Дигиталните новини откриете едни от най-важните промени от света на дигиталния маркетинг в световен мащаб. Научете всичко за ъпдейтите в Google Ads, новите въведения в социалните мрежи и какви са ограниченията за онлайн магазините, ако има несъответстващи цени на продукти, разбира се и много още!

Digital News - Episode 11 - Какво се случи през последния месец

Епизод 11 за месец януари на Digital News е на линия. Тук ще откриете едни от най-важните новини от света на дигиталния маркетинг в световен мащаб. Научете: как се развива сагата между Facebook и Apple, Новите неща относно поверителността в ЕС, новата опция на Google Ads за изключване на данни както и много още!

Digital News - Episode 10 - Какво се случи през последния месец

Ето го и епизод 10 за месец ноември на Digital News. Тук ще откриете едни от най-важните новини от света на дигиталния маркетинг в световен мащаб. Научете: Google с нов ъпдейт от декември, Structured Data testing tool в schema.org ,Facebook срещу Apple и какво е новото в света на девелопърите!

Digital News - Episode 9 - Какво се случи през последния месец

Ето го и епизод 9 за месец ноември на Digital News. Тук ще откриете едни от най-важните новини от света на дигиталния маркетинг в световен мащаб. Научете: Google ще спре Supported Data-Vocabulary на 31 януари 2021 година, широк обзор на навиците за плащане в европейския съюз както и Google Ads Smart Bidding добавя прогнозни симулатори

Digital News - Episode 8 - Какво се случи през пос

Google Ads с нови отчети за статистика, тенденции, възможности за растеж, Европейската комисия пуска нов портал Access2Market: лесен начин за търговия със стоки, а PayPal позволява криптовалути. Научете още в новата серия на Digital News!

Digital News - Episode 7 - Какво се случи през последния месец

Google вече поддържат Shipping Details Schema Markup, камарата на Лордовете във Великобритания лобира за реформация на хазартната индустрия, а Laravel 8 вече е достъпен! Научете още в новата серия на Digital News!

Digital News - Episode 6 - Какво се случи през последния месец

Content-visibility: Новото CSS правило, което оптимизира скоростта на визуализация на страниците, проучванията на Cheetah Digital относно прогнозите за онлайн пазаруването до края на годината и още много ще откриете в епизод 6 на Digital News.

Digital News - Episode 5 - Какво се случи през последния месец

Вече е наличен AI инструмент за преглед на код на Amazon - CodeGuru, Google новости, какво се случва във Facebook и какви промени в електронната търговия ще има след „Омнибусната директива“ ще научите в епизод 5 от Digital News.

Digital News - Episode 4 - Какво се случи през последния месец

Нови промени в Adsense, социалните мрежи и Tik Tok за бизнеси, Email Marketing съвети от Warren Jolly - CEO на adQuadrant и какво се случи в света на световните търсачки през този месец, ще откриете на един клик разстояние в Digital News.

Digital News - Episode 3 - Какво се случи през последния месец

Bing Snippet Controls тагове, The App Startup - новата вълна от предприемачи, преглед над промените в социалните мрежи и още много в тази серия на Digital News.

Digital News - Episode 2 - Какво се случи през последния месец

GraphQL API в реално време, Google Ads сега визуализира анотации в Change History отчета, Platform9 обявява нови SaaS-менажирани Kubernetes планове и още много други интересни новини в този епизод на Digital News.

Digital News - Какво се случи през последния месец

Как да идентифицирате най-добрите издатели, които да ви помогнат да постигнете своите бизнес цели, Fontscan - нов инструмент за сканиране на шрифтове, 7 UI трендове, които да следим през 2020 година и още любопитни новини в първата серия на Digital News.