SEO консултация

SEO консултантските услуги дават изключително предимство на уебсайта Ви в резултатите от търсенето, благодарение на нашия дългогодишен опит в оптимизацията за търсачки.

Заявете услуга
SEO консултация

Всички SEО консултации са строго индивидуални и базирани на нуждите и изискванията на Вашия проект.

Насочваме ви какви подходящи и реалистични цели да си поставите в дългосрочен, краткосрочен и средносрочен план при оптимизирането на уеб сайта в органичното търсене.

Изграждаме план с необходими действия и решения и следим за тяхното прилагане и правилно изпълнение в краткосрочен и дългосрочен план.

Крайните цели на консултацията са няколко:

 • да превърне вашия уебсайт в предпочитан от търсачките.
 • да постигне по-високо класиране.
 • да покрие повече нишови ключови думи.
 • да постигне по-добро потребителско преживяване.
 • да получи повече реализации под формата на покупки, поръчки и запитвания.

Ще помогнем на бизнеса ви да открие правилния подход, за да постигне целите си заложени зад уеб проекта.

Какво включват SEO консултациите?

SEO консултациите включват анализ на уебсайта на техническо ниво, ниво съдържание, семантичен анализ, проучване на конкуренцията и линк профил. Чрез тези анализи ние ще изградим успешна стратегия за вашия бизнес, чрез която да се наредите наравно с топ конкурентите във вашата ниша в органичното търсене.

Кога ви е необходима SEО консултация и защо?

Ако създавате нов уебсайт

SEО работата започва от неговия дизайн и програмиране.

Ако липсват резултати

Ако предишната компания, с която сте работили, не е доставила необходимите резултати, за които сте се договорили, и желаете от нас да внесем яснота какво се случва.

Ако мигрирате уебсайт към нов домейн

След мигрирането на новия дизайн има голяма вероятност да загубите доста от постигнатите до този момент позиции в органичното търсене.

Лоша SEO стратегия

Ако дълго време следвате Ваша SEO стратегия с тактики, но те не дават резултат – ние ще разкрием защо това се случва.

Ако сте загубили трафик

Ако забележите, че сте загубили голяма част от органичния си трафик за отрицателно време.

Как извършваме SEO консултациите?

1
Ще анализираме уебсайта ви на всички нива – от техническо до линк профил.
2
Ще разработим специална индивидуална документирана техническа SEO стратегия за вашия уебсайт, с която ще следим дали изпълнявате правилно.
3
Ще анализираме и проучим ключови думи за вас, така че да оформим семантично ядро.
На негова база изграждаме и други важни елементи:
 • стратегия за съдържание
 • маркетингова фуния и матрица
 • информационна архитектура
 • стратегия за изграждане и привличане на линкове от авторитетни сайтове за вашия уебсайт
4
Ще ви дадем адекватни обяснения и решения при заплетените технически ситуации.
5
Ще проучим в детайли топ конкурентите ви и практиките, които те прилагат, за да бъдат на топ позиции.
6
Ще ви препоръчаме специален софтуер, според вашите нужди и бюджет, чрез който да следите прогреса на вашия уебсайт в органичните резултати или ще ви предложим нашите специалисти да извършват месечни отчети

Ако вече разполагате със съдържание, ще го анализираме в дълбочина, за да открием проблемните му области и нивото му на оптимизация. По този начин ще създадем и план със стъпки, по които да го подобрите и развиете, така че да генерира повече реализации за вас.

Ако вече имате изграден линк профил, ще проучим детайлно линковете ви, за да проследим за наличието на т.нар токсични линкове, които влияят негативно на класирането на уеб-сайта ви.

Ако ви предстои редизайн на уебсайта, ще създадем план с действия и обяснения за вас и вашия екип. Същевременно ще наблюдаваме целия процес за спазване на най-добрите SEО практики при преминаване на нов дизайн на уебсайта, така че да не загубите в голяма степен позициите си, а да ги запазите.

В случай на открито наказание от търсещите машини – ръчно или алгоритмично, ще съставим стратегия, придружена с тактики как да го премахнете и да подобрите позициите си.

Имате въпроси? Вижте повече в блога или ни се обадете.

Всеки проблем ще бъде придружен от едно или няколко най-подходящи решения и насоки за тяхното внедряване.

faqicon

Често задавани въпроси

 • За малки, средни и големи бизнеси, както и всички собственици на уебсайтове, които имат SEO въпроси или неясноти около техническата оптимизация, оптимизацията на съдържанието или популяризацията на сайта си.

 • В удобно за вас и нас време и удобна платформа – Google Meet, Zoom и др., най-често с активирана видео връзка и споделяне на екран за още по-голяма интерактивност и яснота.

 • Цената за консултация се определя по часова ставка и в зависимост от спецификата на запитването и тип консултация. След като ни изпратите вашите специфични въпроси по SEO казуси, ще определим и кой head на отдел да ви консултира.

 • От главните експерти в Серпакт:
  Никола Минков, Дидо Григоров, Борислав Арапчев. При нужда може да въведем в разговора и някой от екипа ни за допълнителна информация по даден въпрос.

Какво следва след SEО консултацията?

По време на консултация даваме насоки как да се разреши даден проблем. В случай на неясноти оставаме на разположение, а в случай че е трудно за вас да се справите, то ще ви изготвим оферта, за да ви помогнем ние чрез нашите практически опит и знания.

Клиенти

btv bulgaria logo.svg
zora sm
logodsk
econt logo
logo scala
logo tavex inverse print
logo 24 tschasa
acronis.svg
modeshift logo
cloudsigma logo 1
strypes logo
royal canin logo.svg
knight block

Нуждаете се от SEO услуга?