Видео маркетинг и видео SEO

Вашият канал в YouTube не достига резултатите, на които сте се надявали?

Създаването на интересни видеоклипове е само началото. Без правилните стратегии за оптимизация вашите видеоклипове ще останат погребани в дълбините на резултатите от търсенето.

Свържете се с нас
Видео маркетинг и видео SEO

Разбираме вашите трудности

Планирането, производството и оптимизацията на видео съдържание могат да бъдат скъпи и времеемки. Когато вложените ресурси не носят очакваните резултати на бизнеса, най-лесното решение е да се откажете.

Най-правилното решение обаче е друго, а именно – да подобрите подхода си, за да достигнете целите си и да ги надминете.

Ето и кои са някои от най-често срещаните спънки пред бизнесите, решили да привлекат вниманието на потребителите си в интернет с видео съдържание:

Слаба видимост

Много качествени видеоклипове се борят да достигнат до целевата си аудитория, защото са скрити след втора страница в резултатите от търсенето.

Липса на ангажираност

Разочароващо е когато инвестирате време и ресурси в създаването на страхотно съдържание, само за да видите, че то не получава харесвания, споделяния и коментари.

Пропуснати конверсии

Какъв е смисълът да привличате зрители, ако те не се превърнат в реални клиенти или абонати на вашия бизнес?

Време е да изградите правилната видео маркетинг стратегия със Serpact!

Ние превръщаме видео предизвикателствата ви в успех и разгръщаме потенциала на вашия бранд в социалните медии и световните видео платформи. 

Нашата SEO магия за видео

Защо да изберете нашите услуги за видео SEO и маркетинг?

Разликата между създаване на YouTube видео и генериране на приходи от него е проста и се нарича стратегия

Както всички останали видове маркетинг и реклама, маркетингът чрез видеосъдържание трябва да се базира на данни и информирани решения. 

Това може да се превърне в  едно от най-добрите ви решения за:

Повишаване на видимостта

Изграждаме работещи стратегии за да гарантираме, че видеата ви достигат до правилната аудитория. Ще увеличим заедно онлайн присъствието ви чрез качествено съдържание, отговарящо на нуждите на пазара.

По-високо класиране

Ще анализираме ключови думи и конкуренцията ви и ще оптимизираме съдържанието, за да изкачим видеата ви на върха на резултатите от търсенето. Така ще увеличим значително гледанията, ангажираността и органичния трафик.

Увеличаване на конверсиите

Оптимизацията на вашите видеа не просто помага за получаване на повече гледания. Видео маркетинг стратегията превръща зрителите в лоялни клиенти. Нашите тактики за SEO оптимизация на видеоклипове са насочени към постигането на тази цел.

Персонализирани решения

Всяко видео е уникално и ние разбираме това. Нашият екип от експерти създава персонализирани стратегии за видео  маркетинг и SEO оптимизация, които са съобразени точно с вашите конкретни цели, индустрия и целева аудитория.

Какво включва нашата услуга за видео маркетинг?

Без значение дали планирате заснемане на видео с добавена стойност, серия рекламни клипове на продуктовия си каталог или видео кампания в социалните мрежи, ние ще се погрижим подходът ви да бъде унифициран и стратегически обмислен. 

За подобряване на резултатите преминаваме през няколко ключови стъпки:

Проучване и подбор на ключови думи

Анализираме и определяме най-подходящите ключови думи за вашите видеоклипове. Съобразяваме ги с бизнес целите ви, аудиторията и конкурентите. Този стратегически подход на SEO във видео стратегията е в основата на нашия успех.

Анализ на конкуренцията

Да изпреварваш конкуренцията е от решаващо значение в бизнеса. Анализираме внимателно вашите конкуренти, за да идентифицираме не само възможностите за подобрение и растеж, но също така и стратегиите за лидерство във вашата ниша.

Изграждане на видео маркетинг стратегия

Изграждаме цялостна video marketing стратегия, за да ви помогнем да развиете бранда си. Тя ще съдържа всички насоки за това как да създавате видеа, които са полезни на аудиторията ви, така че да ангажирате повече последователи и клиенти.

Оптимизиране на съдържанието

Ние оптимизираме всяка част от вашето видеосъдържание, за да увеличим неговата видимост и привлекателност. Това включва заглавия, засегнати теми, описания, тагове, субтитри и цялостна концепция за послание и видеозаснемане.

Месечно отчитане

Прозрачността е от ключово значение. С нас ще получавате подробни месечни отчети, които проследяват напредъка на вашето видео съдържание. Нашите отчети предоставят полезни данни, чрез които можете да видите реални резултати в реално време.

Свържете се с нас за безплатна консултация и ще ви покажем как правилната стратегия може да бъде двигател за успеха на вашия бизнес.

faqicon

Често задавани въпроси

  • Видео SEO е комбинация от техники и практики, които са създадени за подобрят видимостта и класирането на видеата ви в търсачките.

  • Видеото е една от най-използваните форми на съдържание след текста. Милиони видеа биват споделяни ежедневно в световен мащаб. Видео SEO спомага правилното таргетиране на конкретна група потребители – а именно – вашите идеални клиенти.

  • В процеса на оптимизация на видеа се включва анализ, планиране, технически задания и правилно дистрибутиране на дадено съдържание. Всеки един от тези процеси изисква спазване на конкретни условия, за да бъде успешно извършена една оптимизация.

  • Youtube е втората по големина търсачка в света след Google и в случай че бизнесът използва платформата за своите видео продукти, тяхното оптимизиране е силно препоръчително.

  • Оптимизацията и правилната маркировка на видеата на даден сайт са част от оптимизацията му и са от значение за по-доброто разбиране на търсачките какво съдържа даденото видео и за кого би било полезно то.

Как да се свържа с вас, ако имам нужда от видео SEO услуга?

За да се свържете с нас използвайте нашата контактна форма.

Клиенти

btv bulgaria logo.svg
zora sm
logodsk
econt logo
logo scala
logo tavex inverse print
logo 24 tschasa
acronis.svg
modeshift logo
cloudsigma logo 1
strypes logo
royal canin logo.svg
knight block

Нуждаете се от SEO услуга?