Решения за стартиращи бизнеси

Ако вашият бизнес се намира във фаза на инвестиция от Venture Capitalists или друг тип инвеститори, може да се доверите на най-новото решение Serpact Alliance, чрез което може да осигурите летящ старт на бизнеса си!

Заявете услуга
Решения за стартиращи бизнеси

Ако вашият бизнес се намира във фаза на инвестиция от Venture Capitalists или друг тип инвеститори, може да се доверите на най-новото решение Serpact Alliance

Какво трябва да знаете като избирате една агенция за подобна отговорна за вас и вашите инвеститори задача?

Кои са предимствата и недостатъците на двата варианта пред вас?

Схемата по-долу показва ясно какви са предимствата в Serpact Alliance.

serpact tablica startup.pngbg

Serpact Alliance ви предлага няколко основни предимства:

1
Ние поемаме целия ресърч на бизнеса.
2
Ние правим пълен Data Driven анализ чрез разработен AI процес.
3
Ние носим цялата отговорност, а това правим вече 7 години с над 2000 проекта.
4
Комуникирате само с нас и цялата информация не се губи по пътя на комуникация.

Защо разработихме този модел на работа?

Защото ние споделяме проекта ви с най-добрите експерти в областта на дигиталния маркетинг. С всеки експерт сме работили съвместно по минимум 5 проекта и сме реализирали десетки успешни задания.

Имаме ли опит със Startup бизнеси след финансиране?

Да, имаме. Може да разгледате някои от клиентите, с които през последните 5 години реализирахме проекти чрез този формат на работа.

Вие сте добри в SEO, но дали ще се справите с останалото?

Точно поради авторитета ни, който сме изградили последните години по света, ние създадохме групи от контакти и мрежа с партньори, с които работим успешно.

Колко бързо се случва?

Ние правим подробен и обстоен ресърч за нашите клиенти преди да естимираме (оценим) проекта. Пригответе се за няколко работни срещи с нас, ако одобрим проекта ви за част от Serpact Alliance.

Каква е следващата стъпка?

Заявете си час за консултация:

  • Пакет 1: Консултация със CEO на компанията Никола Минков / цена 250 EUR на час
  • Пакет 2: Консултация със CEO на компанията Никола Минков и външен експерт част от Serpact Alliance, специализиращ в Performance Marketing / цена 500 EUR на час
faqicon

Често задавани въпроси

  • За малки, средни и големи бизнеси, както и всички собственици на уебсайтове, които имат SEO проблеми като спад на трафик, видимост в Google или позиции по кл. Фрази.

  • Ръчно и с помощта на инструменти. В Серпакт никога не се доверяваме само на софтуерни инструменти, а голяма част от анализа осъществяваме ръчно.

  • Цената на час за консултация при нас е между 50 лв. и 100 лв. в зависимост от избрания департамент и тип консултация. Тази часова ставка не включва разходи за транспорт и настаняване, ако се налагат подобни разходи.

  • Не е желателно да се пропуска, защото е възможно по уебсайта да има фундаментални проблеми, които пречат на Google да “вижда” правилно съдържанието ви или изобщо да го достъпва. Освен това, възможно е да има и проблеми с потребителско преживяване или популярността на сайта.

Какво следва след SEO Анализа?

По Ваше желание можем да изготвим документ-задание за начините на разрешаване на проблемите, които сме открили по Вашия уебсайт, или да Ви изготвим оферта за съвместна работа с нас за отстраняването им.

knight block

Нуждаете се от SEO услуга?