• Владислав Георгиев
  Съ-основател на ScalaHosting и Ns1
 • Serpact успяха да увеличат трафика към сайтовете ни над 6 пъти

  Със Serpact работим успешно вече две години, за които те успяха да увеличат трафика към сайта над 6 пъти. Така продажбите също нараснаха в пъти и ни позволиха да инвестираме още повече в SEO, за още по добри резултати. Екипът на Serpact работи много стриктно и ефективно, което напълно съвпада с моите очаквания. Аз нямам никакви съмнения, че направих правилния избор за нашата компания, когато започнахме работа със Serpact и резултатите го потвърждават.

 • evgeni yordanov за serpact
  Евгени Йорданов
  CMO в CloudCart и международно признат SEO експерт
 • Препоръчвам Serpact на всеки бизнес

  Препоръчвам Serpact на всеки бизнес, който иска да си създаде надеждна репутация и да се позиционира възможно най-добре на българския и международните пазари. Работата с тях е едно от най-добрите решения, които можете да вземете, за да развиете успешен бизнес, който да бъде печеливш в дългосрочен план.“


 • Марияна Петрова
  маркетинг мениджър на Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax
 • Мощна SEO стратегия за петзвезден хотел в Банско

  Конкуренцията в град Банско е с над 300 хотела в органичните резултати и над 510 хотела в Google My Business. Със Serpact започнахме с анализ, одит и консултации, тъй като 3,4 години нямахме кой знае какви успехи с други SEO агенции. Само след няколко месеца постигнахме за първи път подобни резултати, за което сме благодарни на Serpact за успеха в Google органично търсене, както и в Google My Business.


 • Daniella T Felix
  Адвокат в Санта Барбара

   

 • Това е най-добрата инвестиция, която ние направихме за нашият бизнес

  В началото ние нямахме уеб-сайт, нямахме маркетинг стратегия, не знаехме какво да правим. Затова решихме да се свържем със Serpact и да ги ангажираме. Тогава конкуренцията беше много силна, ние не се показвахме никъде в Google и нямахме обаждания от клиенти. Много скоро след като започнахме работа с тях, ние започнахме да бъдем откривани в Google и да имаме регулярни обаждания. Те изградиха сайт за нас, подготвиха стратегия за маркетинга ни, анализираха пазара. Благодарение на Serpact ние станахме успешни. Сега получаваме обаждания от нови хора, които са ни открили в интернет. Не знам какво правят те, но знам, че това е най-добрата инвестиция, която ние направихме за нашият бизнес. Те бяха абсолютно професионални и удивителни в това, което правят. Благодаря ви, Serpact!


 • Георги Личков
  собственик на Moto Ekip / Lisnon Moto
 • Serpact показаха колко бързо може да се движи нашият SEO мотор

  След 6 години осъзнахме, че не можем сами да си правим SEO оптимизация. След проучване на пазара в България попаднахме на SEO Агенция Serpact. Стартирахме с подробен одит и анализ на сайта. Логично започнахме и с месечна SEO оптимизация за онлайн магазина си. Скоро след като започнахме да работим с тях, подобрихме видимостта си в Google, с това и трафика, и поръчките през уеб-сайта ни.


 • Борислав Малинов
  собственик на ресторант Leonardo Bansko

   

 • Най-добрата рецепта за Google My Business

  OnPage одит, мониторинг и интеграцията им ни помогнаха много, но сме най-доволни и от интегрираната Content Marketing Strategy, която веднага даде отражение. Можем да кажем в заключение, че имаме 30% ръст на приходите благодарение на Serpact и работата им в Google, както и създаването на нов дизайн от тях.


 • Йоана Беневрешка
  мениджър на детски езиков лагер Lucky Kids

   

 • Със Serpact научихме езика на Google

  В началото на проекта работихме с други компании. Serpact се отличава с едно лично отношение към всеки проект. Те приемат нашия бизнес като собствен, те анализират всяко кътче от нашия сайт, всеки един детайл за тях е важен. Щастливи сме, че си общуваме на един език. Имаме прекрасни резултати благодарение на тях!


 • Мина Колева
  маркетинг мениджър на Lucky Fit

   

 • Правилна On-Page SEO диагноза за Аюрведа Клиника

  Препоръчаха ни Serpact! Не съжаляваме нито за момент, защото те постигнаха поставените им цели. Резултатите са повече от добри, като това се дължи на интегрираните от тях SEO одити, анализи и Content стратегия. Препоръчваме ги защото са истински професионалисти и партньори на високо ниво


 • Евгени Илиев
  собственик на IZone

   

 • От една успешна миграция до вече 3-годишното партьорство

  Амбициозният и в крайна сметка много успешен проект по мигрирането на сайта на iZone на нова платформ отне неуморни усилия за период от 6 месеца. Благодарение на положеното усърдие, подкрепено от постоянен професионализъм и бърза и ясна комуникация с екипа на Serpact, доведе до едно ползотворно партьорсво и приятелство, продължаващо и до ден денеш. Смея да твърдя, че вледствие на това бизнесът ми е по-успешен!


 • Антон Шулке
  Head of Video Content, SemRush

   

 • Много добър и отговорен SEO специалист и ние го препоръчваме горещо

  Дидо Григоров от Serpact много пъти е бил канен от нас в SemRush в наши уебинари, за анализи на сайтове и за дебати. Той е много добър и отговорен SEO специалист и ние го препоръчваме горещо.


 • Цвета Милтенова
  управител на Пилти ЕООД

   

 • Те са нашата SEO агенция

  Нашата фирма се занимава със търговия, стоки за дома и домакинството. Фокусът ни е онлайн, имаме интернет-магазин – pochehli.com. Със Serpact започнахме работа преди една година. Имахме сериозна нужда от професионални SEO услуги. Поговорихме с тях какви нужди имаме, какви проблеми и какви цели си поставяме, докъде искаме да стигнем. Взехме решение да започнем с тях – причините бяха препоръката от наши партньори и усещането за експертност, което Никола ни вдъхна. Те са нашата SEO агенция. Взехме правилното решение да изберем тях и вече виждаме сериозни резултати.


 • Kiril Topalov
  Owner of Skyscraper Window Cleaning LLC Seattle

   

 • Благодаря ви за великолепната работа, която вършите, Serpact!

  Ние от Skyscraper Window Cleaning Seattle работим вече година и половина със агенция Serpact. В резултат на тяхната работа ние сме на топ позиции в Гугъл. Затова ние препоръчваме Serpact – обадете им се и вижте какво те могат да направят за вас. Още веднъж – благодаря ви за великолепната работа, която вършите, Serpact!


 • Atanas and Hristo
  website owners

   

 • 5 пъти по-висок трафик и продажби

  Имахме нужда от SEO агенция и търсихме такава, не само в България, но и в чужбина. Наш близък ни сподели за Serpact. В началото бяхме скептични, но след 1 месец работа с тях ние разбрахме, че те са истински професионалисти на световно ниво, които вникват и разбират нашият бизнес. Няколко месеца след тяхната работа имаме 5 пъти повишен трафик и продажби. Те са винаги на линия да отговорят на нашите въпроси и проблеми. Те анализираха задълбочено нашите конкуренти и нишата, в която работим. Препоръчваме ги силно като SEO специалисти.