Какво казват нашите клиенти

Какво казват нашите клиенти
750+ content marketing стратегии
rook
1200+ успешни технически задания
80+ международни сертификата
13+ награди
2500+ реализирани SEO проекта
650+ SEO консултации
vladislav scalahosting 1

Със Serpact работим успешно вече две години, за които те успяха да увеличат трафика към сайта над 6 пъти. Така продажбите също нараснаха в пъти и ни позволиха да инвестираме още повече в SEO, за още по добри резултати.

3dbgprint video review bg

Ние от 3D BG Print сме изключително доволни от това, че за година и половина в началото постигнахме много големи резултати в Google търсенето за 3D принтиране. Винаги ще ви препоръчваме, защото вие сте най-добри в областта.

dress4less video review bg

Впечатленията ни са много позитивни. Комуникацията тече много леко с всички от екипа. Дадоха ни насоки как да „напипаме“ правилната формула за по-добра видимост на сайта ни и как да повишим качествения органичен трафик.

evgeni cloudcart 1

Препоръчвам Serpact на всеки бизнес, който иска да си създаде надеждна репутация и да се позиционира възможно най-добре на българския и международните пазари. Работата с тях е едно от най-добрите решения …

logo cloudcart
mariyana bansko

Конкуренцията в град Банско е с над 300 хотела в органичните резултати и над 510 хотела в Google My Business. Със Serpact започнахме с анализ, одит и консултации, тъй като 3,4 години нямахме кой знае какви успехи с други SEO агенции.

daniella

В началото ние нямахме уеб-сайт, нямахме маркетинг стратегия, не знаехме какво да правим. Затова решихме да се свържем със Serpact и да ги ангажираме. Тогава конкуренцията беше много силна, ние не се показвахме никъде в Google ….

lichkov linson moto 1

След 6 години осъзнахме, че не можем сами да си правим SEO оптимизация. След проучване на пазара в България попаднахме на SEO Агенция Serpact. Стартирахме с подробен одит и анализ на сайта. Логично започнахме и с месечна SEO оптимизация за онлайн магазина си.

malinov leonardo 1

OnPage одит, мониторинг и интеграцията им ни помогнаха много, но сме най-доволни и от интегрираната Content Marketing Strategy, която веднага даде отражение. Можем да кажем в заключение, че имаме 30% ръст на приходите благодарение на Serpact …

benevreshka lucky kids

В началото на проекта работихме с други компании. Serpact се отличава с едно лично отношение към всеки проект. Те приемат нашия бизнес като собствен, те анализират всяко кътче от нашия сайт, всеки един детайл за тях е важен. 

mina lucky fit

Препоръчаха ни Serpact! Не съжаляваме нито за момент, защото те постигнаха поставените им цели. Резултатите са повече от добри, като това се дължи на интегрираните от тях SEO одити, анализи и Content стратегия.

evgeni i zone

Амбициозният и в крайна сметка много успешен проект по мигрирането на сайта на iZone на нова платформ отне неуморни усилия за период от 6 месеца. Благодарение на положеното усърдие, подкрепено от постоянен професионализъм…

anton semrush 1

Дидо Григоров от Serpact много пъти е бил канен от нас в SemRush в наши уебинари, за анализи на сайтове и за дебати.
Той е много добър и отговорен SEO специалист и ние го препоръчваме горещо.

tsveta pilti 1

Нашата фирма се занимава със търговия, стоки за дома и домакинството. Фокусът ни е онлайн, имаме интернет-магазин – pochehli.com. Със Serpact започнахме работа преди една година. Имахме сериозна нужда от професионални SEO услуги. 

atanas i hristo 1

Имахме нужда от SEO агенция и търсихме такава, не само в България, но и в чужбина. Наш близък ни сподели за Serpact. В началото бяхме скептични, но след 1 месец работа с тях ние разбрахме, че те са истински професионалисти …

kiril topalov (1)

Ние от Skyscraper Window Cleaning Seattle работим вече година и половина със агенция Serpact. В резултат на тяхната работа ние сме на топ позиции в Google.

tsveta pilti 1

За първи път от съществуването на бизнеса ни имаме подобни резултати в толкова конкурентна среда. От екипа на Serpact винаги реагират в срок, което за нас е изключително важно. Компетенцията им не може да бъде поставена под никакви съмнения!

vladislav scalahosting 1

Serpact демонстрираха смелост и близост с клиенти и колеги. Това подейства изключително положително на техния бизнес.

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X