Константин Курдалиев

Константин Курдалиев е вече с 3 годишен опит и неразделна част от разрастващия се и супер амбициозен екип на SEO агенция Serpact. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Иван Вазов“ в родния си град Пловдив, със засилено изучаване на испански и английски език.

Впоследствие продължава с обучението си в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, където завършва висше образование с образователна степен магистър – право.

По време на следването си обаче, открива страстта си в по-различна насока – digital и IT технологиите, което го тласка към преследване на кариера в областта. Успешно преминава през цялостната програма по digital marketing на СофтУни, където изкарва и курс и за управление на софтуерни проекти по Agile методологиите.

В Serpact отговорностите на Константин се изразяват в това да разпределя задачите по проектите, да следи за сроковете на изпълнение, както и да поема част от вътрешната и външна комуникация. В тези свои дейности той е подпомаган от екипа от специалисти работещи в Serpact, които стоят зад множеството успешни минали, настоящи и бъдещи проекти на агенцията!

Свободното си време Константин обича да прекарва, занимавайки се с различни спортни и социални активности. Също така поддържа свой личен блог, в който споделя авторски разкази, стихотворения, хайкута и други произведения.