Никола Минков даде интервю за ТВ Европа

Управителят на агенция Serpact, Никола Минков, получи покана от телевизия Европа за интервю.
Никола Минков даде интервю за ТВ Европа

Управителят на агенция Serpact, Никола Минков, получи покана от телевизия Европа за интервю. Дейността, която развива агенцията основно – SEO /оптимизация за търсещи машини/ – е сравнително нова и екзотична и предизвиква интереса на доста медии. Факта, че Serpact спечели през 2019 и наградата European Search Awards допълнително засилва интереса към фирмата ни.

Първата емисия на ТВ Европа  е излъчена през 2001 година в студиото на телевизията в Пловдив. ТВ Европа има договори за обмен на новини с „Дойче веле“ и „Ройтерс“. В телевизията работят журналистите Георги Стоянов Коритаров, Антон Тодоров, Ани Балджиян и други. ТВ Европа членува в Асоциацията на търговските телевизии в Европа (ACT) от 2011 година.

Интервюто под наслов “Какво води до успех или неуспех в SEO услугите?” се проведе с Димитър Вучев – водещ на предаването Business Daily.

В разговор с Вучев Никола разказа за агенцията си, нейният ръст в услугите и пазара, нивото на проектите и клиентите в страната и извън нея. Той разказа и как е спечелена наградата на European Search Awards и че това е солидно постижение за българска дигитална агенция.

Никола Минков е бивш футболист, който навлиза в дигиталният маркетинг и в частност SEO. С находчивост, добра организация и проактивност той от 2016 година развива агенцията и сега в нея работят 15 човека. Зад гърба си Никола вече има впечатляващ списък с изпълнени анализи, стратегии, успешни клиенти, лекции на спецализирани събития и голям брой спечелени сертификати.

Цялото видео интервю с Никола Минков за ТВ Европа можете да гледате тук:

Подобни статии