Reading Time: < 1 minute
Никола Минков даде интервю за ТВ Европа

Управителят на агенция Serpact, Никола Минков, получи покана от телевизия Европа за интервю. Дейността, която развива агенцията основно – SEO /оптимизация за търсещи машини/ – е сравнително нова и екзотична и предизвиква интереса на доста медии. Факта, че Serpact спечели през 2019 и наградата European Search Awards допълнително засилва интереса към фирмата ни.

Първата емисия на ТВ Европа  е излъчена през 2001 година в студиото на телевизията в Пловдив. ТВ Европа има договори за обмен на новини с „Дойче веле“ и „Ройтерс“. В телевизията работят журналистите Георги Стоянов Коритаров, Антон Тодоров, Ани Балджиян и други. ТВ Европа членува в Асоциацията на търговските телевизии в Европа (ACT) от 2011 година.

Интервюто под наслов “Какво води до успех или неуспех в SEO услугите?” се проведе с Димитър Вучев – водещ на предаването Business Daily.

В разговор с Вучев Никола разказа за агенцията си, нейният ръст в услугите и пазара, нивото на проектите и клиентите в страната и извън нея. Той разказа и как е спечелена наградата на European Search Awards и че това е солидно постижение за българска дигитална агенция.

Никола Минков е бивш футболист, който навлиза в дигиталният маркетинг и в частност SEO. С находчивост, добра организация и проактивност той от 2016 година развива агенцията и сега в нея работят 15 човека. Зад гърба си Никола вече има впечатляващ списък с изпълнени анализи, стратегии, успешни клиенти, лекции на спецализирани събития и голям брой спечелени сертификати.

Цялото видео интервю с Никола Минков за ТВ Европа можете да гледате тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.