Ще видим Никола Минков в уебинар на Why so SEORious

Поредицата от събития Why so SEOrious?
Nikola Minkow in Why so SEORious

Август може и да не е най-добрият месец за присъствени събития, но пък където и да се намирате – в офиса, вкъщи или на плаж, можете да се включите в онлайн уебинар!

На 24 август 2023, Никола Минков ще вземе участие във второто онлайн издание на Why so SEORious?, което ще се излъчва на живо в платформите LinkedIn, Facebook и YouTube.

Никола ще говори за това как да създадем и управляваме успешна Performance SEO кампания.

В уебинара ще вземат участие още:

  • Александра Тачалова от Digital Olympus, която ще говори за това как да подобрим потока от органични връзки към нашите уебсайтове, с помощта на link biulding.
  • Viola Eva от Flow SEO – В своята лекция тя ще говори за създаването на голям обем от съдържание и как LinkedIn използва AI (изкуствен интелект), както и user-generated съдържание, за да публикува 156 000 страници през последните шест месеца.
  • Milosz Krasinski, собственик на Chilli Fruit Web Consulting, който ще говори за връзката между креативността, предприемачеството и анализите в search стратегиите.
  • Rad Paluszak, CTO на Husky Hamster, ще представи своето последно кейс стъди с предизвикателства и постигнати резултати.
why so seorious 24 august

Поредицата от събития Why so SEOrious?

Серията от събития Why so SEOrious е проект на Husky Hamster и NoN Agency, които имате за цел да създадат пространство за споделяне на идеи, съвети и успешни проекти, както и всичко с областта на SEO и дигиталния маркетинг.

Събитията започват като неформални събирания в По̀знан, Полша, но преминават към онлайн срещи – за наш късмет, каквото ще бъде и следващото събитие.

Запазете датата 24 август в календарите си! Можете да го направите като се присъедините към официалното LinkedIn събитие на Why so SEOrious?.

Подобни статии