Борислав Арапчев ще говори на конференцията Digital4Varna 2019

На 29 и 30 юни 2019 година, в град Варна, хотел Черно Море, ще се проведе първата морска конференция
digital4varna

На 29 и 30 юни 2019 година, в град Варна, хотел Черно Море, ще се проведе първата морска конференция Digital4Varna. Тя е дело на екипа зад агенция SEOMAX, които вече няколко години подред провеждат такава конференция в Пловдив под името Digital4Plovdiv.

Борислав Арапчев ще говори на конференция Digital4Varna 2019

Силата на конференцията е, че участват основно практици, които упражняват това, за което говорят и знанията, които ще получите са реални и прилагани във всекидневната им работа.

В пилотното Варненско издание ще участва и колегата ни Борислав Арапчев – SEO стратег в агенция Serpact.

Темата на неговата презентация е 7 практически SEO метода за силен и качествен трафик /case study/. На база на предишен опит с клиентски проект Борислав ще представи 7 начина за привличане на трафик към сайта ни, който е таргетиран и качествен. Всички посочени способи са проверени в реални проекти с клиенти и лекторът ще обясни особеностите им, как работят и каква е ползата от тях.

На събитието ще участват и специалисти от фирмите Ganbox, NT websites, Local Fame, ORM.bg, PageRules, Nadko.net, eLenkov.net, Adamanta, Framar и други. Разгледайте богатата програма и се регистрирайте, така ще можете да участвате и в дискусиите, където професионалисти ще анализират казуси от практиката.

Подобни статии