Борислав Арапчев на Bulgaria Sports & Wellness Show

Serpact с участие на Bulgaria Sports & Wellness Show.
Borislav-Arapchev-na-BSWS

Serpact с участие на Bulgaria Sports & Wellness Show.

На 18-20 юни, 2021 г. ще се проведе двудневното Bulgaria Sports & Wellness Show

  • Разнообразната програма на събитието включва:

Изложение за фитнеса, спорта и уелнеса
Десетки разпознаваеми бизнеси и брандове ще запознаят аудиторията с техните решения, продукти и услуги.

  • Бизнес конференция

Специалисти, експерти, инвеститори и доставчици ще обсъдят най-важните тенденции, предизвикателства и възможности в бизнес частта насочена към спорта и развитието му.

  • Двудневен семинар

Топ атлети, спортисти и специалисти ще споделят опит и полезни съвети за различни методики за тренировка и режими на хранене и практики.

  • Фестивал на активния начин на живот

В рамките на дните на събитието стотици любители на активния и здравословен начин на живот ще имат възможността да се съберат, да научат най-интересните новости, ще наблюдават демонстрации на различни спортове, бойни изкуства и здравословни практики и ще получат практически бизнес съвети.

В рамките на бизнес конференцията ще вземе участие и нашият колега – Борислав Арапчев – SEO Strategist в Агенция Serpact! Заедно с колеги в бранша ще засегнат темата “Дигитален маркетинг за фитнеса и спорта: как да привлечем повече клиенти и да бъдем по-успешни онлайн през 2021?”

Арапчев ще помогне на посетителите на събитието да получат много полезна информация, за това как биха могли да използват специфични методи и да работят заедно с търсачките, за да повишат видимостта на бизнеса си и да достигнат до по-широка аудитория.

На събитието ще можете да откриете много брандове като Matrix Fitness Bulgariа, DiveTec, Албена, Севтополис Медикъл § Спа, Атлетик Фитнес, Galaxy Investment Group, Diplomat Plaza Hotel & Resort и много други!

Мястото е зала EFE и прилежащите й външни площи на хотел Маринела София
Регистрация можете да направите от тук.

Подобни статии