Дидо Григоров и Никола Минков ще бъдат лектори на Digital4Plovdiv 2017

Serpact с лекция на Digital4Plovdiv.
digital4plodvid2017

Serpact с лекция на Digital4Plovdiv.

На 30 ноември  ще се проведе ежегодната конференция  за Онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv в Пловдив в хотел Санкт Петербург, която е едно от най-мащабните събития на годината. Събитието ще се открие от кмета на града инж. Иван Тотев. На конференцията ще вземат участие над 300 участника. Лектори на конференцията ще бъдат Никола Минков и Дидо Григоров.

 

Лектор на конференцията Digital4Plovdiv ще бъде Никола Минков – собственик на агенция Serpact и SEO експерт.
На 30 ноември  ще се проведе ежегодната конференция  за Онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv

Ще се дискутират 28 теми и много нови идеи, свързани със сферата на дигиталния маркетинг и ще се проведат практически занимания, от които всеки желаещ може да придобие ценни знания и да научи техники от едни от най-известните специалисти. 28 на брой експерта от сферата на онлайн маркетинга и електронната търговия ще споделят с всички присъстващи най-новите и успешни идеи за развитие на онлайн магазини. Те ще покажат реални примери и казуси от своята практика и ще засегнат глобални теми в онлайн търговията.

Конференцията ще се състои от 3 части: 1-ра Лекции и презентации, 2-ра Best Practice, 3-та Workshop. Te ще се проведат в 3 различни зали и ще включват различен тематичен план от лекции.  Някои от темите ще са свързани със сигурността  в интернет,  последните SEO тенденции, ERP-системи, dropshipping, видове платежни системи. Ще се дискутират също най-добри практики и успешни методи на водещи експерти и собственици на онлайн магазини, както и техни актуални казуси. Ще разкрият точно какви начини са ползвали с цел да повишат продажбите си и да постигнат добри резултати. На практическите занимания участниците ще споделят интересни случаи от собствения си опит.

Всички участници могат да се запознаят и с техническата страна на успешните SEO практики. В зала 3 “Workshop” всеки може да научи ценна информация и различни похвати. Ще бъдат показани технически примери за SEO и одити за онлайн магазин на живо и също водещи компании в областта на онлайн търговията. Всеки участник на конференцията може да се запознае с поведенческата икономика и развитието на бранда в интернет, както и много други интересни теми.

Лекторът на предстоящата конференция Никола Минков, който е основател и собственик на SEO Агенция Serpact и има дългогодишен опит в SEO оптимизацията
Никола Минков е участвал като лектор на Digatl4Plovdiv 2016, OA (Online Advertising) 2017, ECOMM BLITZ & NETWORKING 2017.

Лекторът на предстоящата конференция Никола Минков, който е основател и собственик на SEO Агенция Serpact и има дългогодишен опит в SEO оптимизацията. Никола Минков е взел участие като лектор на Digatl4Plovdiv 2016, OA (Online Advertising) 2017, ECOMM BLITZ & NETWORKING 2017

Темата, която ще представи е SEO Comando 2018 (тенденции в SEO оптимизацията за 2018 година) и в нея ще засегне следните 8 въпроса:

1. Тенденции в SEO оптимизацията през 2018 години, но не само..
2.Колко по-лесно е да спечелите 0- нулев резултат (Featured Snippets), ако сте утвърден бранд на пазара.
3.Schema.org –нужен ли ни е или не? Тествайте –Structured Data Testing Tool
4.Schema.org се променя динамично, как да следим промените.
5.Google Mobile Index First –какво означава?
6.Api.ai (официално ребрандиран като dialogflow) → Гласови команди и интеграцията им за Voice Search.
7.Voice Search идва → до 2021 година ще бъде използват от над 65% от потребители със смартфони! 
8. Featured Snippets работи → все по-използван в SEO стратегиите на големите агенции в САЩ → безплатен, до 3 резултата на началната страница → AdWords + Organic + Featured Snippets + AMP (резервния 4-ти).

Никола Минков редовно участва на всички онлайн маркетинг конференции в България, както и на такива във Великобритания и САЩ. През 2012 година прави първите си SEO проекти за българския пазар. Той има придобити редица сертификати като Google AdWords, Google Analytics, Google дигитален гараж, Bing, Inbound и DoubleClick, seoCertification.org и няколко други.  От периода на 2014 година фирма Serpact има над 150 SEO проекта в България, Великобритания, Германия, Швейцария, Франция, САЩ, Канада, Австралия и други.  А за 2016 и 2017 година има повече от 180 изпълнени OnPage SEO одити и над 120 интегрирани за около 70 клиента от цял свят.

Един от участниците на конференцията ще бъде Дидо Григоров, който  е част от екипа на SEO Агенция Serpact.
Дидо е работил за световни компании като Agorapulse, RazorSocial, Tradologic, Tel-us International.

Друг участник на конференцията ще бъде Дидо Григоров, който е част от екипа на SEO Агенция Serpact. Той има 13 години опит като SEO специалист. На тази конференция той ще представи темата „SEO одит на онлайн магазин в реално време и често срещани SEO проблеми“, от която участниците ще се запознаят с най-често срещаните SEO проблеми при сайтовете  – от технически, до контент и позициониране на ключови думи, до линк профил проблеми. Също така той ще даде и  приложими съвети за подобряване видимостта на уебсайта в Google. Дидо е един от първите SEO експерти в България с 2 реализирани уебинара и участие в Twitter чата на световния топ софтуер за SEO – SEMrush.

Някои негови основни  интереси и дейности са стратегиите за линк билдинг и техническото SEO, изграждането на семантични ядра, контент маркетинг стратегии, семантичната оптимизация на съдържанието и структурата на уебсайта. Дидо е работил за световни компании като Agorapulse, RazorSocial, Tradologic, Telus International. 

Промокод за 15% отстъпка – SerpAct15Digital4P

Подобни статии