Reading Time: < 1 minute
nikola-minkov-digital4plovdiv-3

На 23-ти и 24-ти ноември в Пловдив се състоя за първи път Курс по Дигитален маркетинг и SEO, където 9 от топ специалистите  в областта на дигиталния маркетинг споделиха своя опит в SEO, Онлайн Маркетинг, Социални мрежи, AdWords, Копирайтинг.

Един от лекторите на Digital4Plovdiv беше Никола Минков. Той е собственик на сертифицирана агенция за SEO оптимизация Serpact™ и е експерт по On-Page SEO и  Off-Page SEO с над 5-годишен опит. Той притежава сертификати за Google AdWords, Google Analytics, Google Digital Garage, Bing, Inbound, DoubleClick. Serpact™ има богати познания и  опит в сферата на SEO оптимизацията дори в най-трудните ниши, като работи с определен брой клиенти, който не надвишава. И поради тази причина познава добре бизнеса им и отделя специално внимание на всеки клиент, за да постигне най-добри резултати.

Може да изтеглите презентацията на Никола Минков от тук!

Едни от темите, които той засегна в презентацията за OnPage SEO бяха Page Speed, TTFB (time to first byte), Schema.org, AMP(Accelerated Mobile Pages Project), URL structure, UX(User experience), Mobile Testing, Семантика, Линк сок и други.

Другите лектори, които взеха участие в събитието бяха Огнян Младенов, Любомир Атанасов, Григор Павлов, Димитър Димитров, Борислав Арапчев, Гергана Димова, Николай Чочев.

2 коментара

 1. Emil

  Страхотна презентация, много добре синтезирани стъпки. Поздравления. Имаш ли някаква препоръка за плъгин, с който най-лесно да се добавят структурираните данни?

  1. Никола Минков

   Здравейте,

   Ако става на въпрос за WordPress, тъй като казвате плугин бих препоръчал да го правите ръчно, защото:
   1. Много лесно се добавя.
   2. Не товарите WordPress с излишни плугини, които могат да рефлектират на скоростта или да влязат в конфликт с други плугини.
   3. Все пак Yoast може да Ви помогне донякъде с Open Graph Data.

   Успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.