Дидо Григоров ще бъде лектор на конференцията BrightonSEO 2022

За конференцията BrightonSEO
Дидо Григоров ще бъде лектор на

Екипът на Serpact има още една причина да се радва и гордее, и това е, че нашият колега и Head of Content Department – Дидо Григоров, ще бъде лектор на събитието BrightonSEO. За нас е чест, че ще бъдем част от конференцията, която събира SEO специалисти с богат професионален опит.

BrightonSEO ще се състои през месец април, а темата, по която Дидо Григоров ще говори, е Python For SEO Specialists and Content Marketing – Hand in Hand in 2022.

Той ще представи практически начини за създаване на една успешна маркетингова стратегия за съдържание, започвайки от клъстеризацията и стигайки до изпълнението, картографирането и отчитането на резултати, като се използва комбинация от скриптове, програмирани на Python.

brightonseo-dido-grigorov-twitter

Дидо е с над 15 години опит в SEO индустрията и един от бързо развиващите се специалисти. Той е единственият българин, за който има посветена страница в една от най-авторитетните медии за SEO, а именно seroundtable.com.

Наред с това, заедно с Никола Минков и Борислав Арапчев, той е и първият български SEO специалист, който през 2018 година взима участие с презентация на събитие на Google – Google Dance Zurich, в комплекса на компанията в Цюрих, Швейцария. През 2021 година последва второ участие на събитие на Google – Google Webmaster Unconference, като този път имаше още един български представител – Петър Николов.

Участието му в BrightonSEO е само още една причина да се гордеем с неговите успехи. Вярваме, че опитът и знанията, които ще сподели на конференцията, ще бъдат не само интересни, но и много полезни за всеки участник в събитието.

Заедно с Дидо Григоров ще вземат участие много други специалисти от цял свят. Ето и малка част от останалите лектори и темите, които ще обсъдят:

  • Claire CarlileBeyond the Basics – 5 (or 10) Google Business Profile elements you might not know about but REALLY should
  • Adam Freeman Driving e-commerce growth with dynamic SEO
  • Edward ZiubrzynskiE-A-T: have we been looking at it backwards?
  • Veronika HöllerHow Google´s MUM will change SEO and PPC Optimization?


За конференцията BrightonSEO

От малка конференция, събираща няколко маркетинг ентусиаста, BrightonSEO се превърна в едно от най-популярните събития в Обединеното кралство с повече от 3500 посетителя и много на брой лектори от света на SEO.

BrightonSEO е мястото, където SEO специалисти могат да се срещнат, да обменят опит и знания, да се учат и да коментират различни интересни казуси. Още по-хубавото на събитието е, че има за цел не просто да споделя теория, а повече практика, което смятаме, че има и по-голяма стойност.

Смело можем да твърдим, че предстоящото събитие ще бъде интригуващо и много обогатяващо като знания, затова и нямаме търпение да вземем участие в него. Изключително благодарни сме за това, че нашият колега Дидо Григоров ще има възможността да бъде лектор на конференция като BrightonSEO, която е от световен ранг.

Подобни статии