Никола Минков с участие на e-Commerce Annual Summit 2021

Никола Минков участва на e-Commerce Annual Summit 2021.
Никола Минков с участие на e commerce annual summit 2021

Никола Минков участва на e-Commerce Annual Summit 2021.

Тази година събитието, което списание Enterprise организират ежегодно e-Commerce Аnnual Summit 2021, ще се проведе под хибриден формат! Това означава, че ще имат възможността да избирате между две опции:

  • Да присъствате на събитието, което се провежда в гр. София в INTERPRED WTC.
  • Да се включите в онлайн изданието на събитието на същата дата.

Датата е 05.10.2021 г., като тази година на сцената на e-Commerce Аnnual Summit 2021 ще се качи и Никола Минков – CEO на Serpact с една изключителна тема: “Как с SEO вече можем да измерваме и предвиждаме продажби по ключова дума

За събитието:

За шеста поредна година списание Enterprise провежда годишно събитие за електронна търговия и събира представители от всички звена на екосистемата на едно място.

Там ще се съберат изключително много експерти с много опит, умения и различни Case-study-та, като заедно ще споделят множество полезни съвети, които да помогнат на онлайн търговците да подобрят своя бизнес.

Някои от партньорите на събитието са:

Събитието ще се проведе на 05.10.2021г в 9:00. Каним ви да изберете предпочитания си вариант да се присъствате на събитието, да се заредите с хубаво кафе и бележник и да се гмурнете в света на e-Commerce.

Повече информация, билети и програма ще откриете тук 

Подобни статии