Дидо Григоров на EcommCongres: „Контент стратегия за онлайн магазини през 2020“

Октомври стартира с едно от най-очакваните събития за онлайн търговия тази година!
Dido Grigorov Ecommcongress

Октомври стартира с едно от най-очакваните събития за онлайн търговия тази година!
eCommCongress и Expo е събитие за електронни търговци, провеждащо се за 6-та поредна година, като сега беше поместено в Inter Expo Center – София.

За сферата на онлайн търговията, това събитие е от съществена важност, не само защото събира на едно място едни от най-добрите специалисти в областта, но и дава огромна стойност под формата на изпитани методи и практики, особено в ситуацията на глобалната пандемия от тази година.

Наш представител и един от лекторите лектор на eCommCongress и Expo беше Дидо Григоров – Head of SEO в Serpact. Той изведе лекция на тема: Контент стратегия за онлайн магазини през 2020 – специализирани патенти и технологии на Google за онлайн магазини.

Dido Grigorov Ecommconn

В своята лекция той разказа подробно какво е маркетинг чрез съдържание, защо е необходим на бизнеса, защо е необходим откъм SEO, кои са компонентите на маркетинга чрез съдържание и още интересни и любопитни елементи, които можете да разгледате в самата презентация тук.

Самото събитие от своя страна направи впечатление със страхотните си мерки за сигурност, като за всеки гост и представител на компания получи специална предпазна маска.

Подобни статии