Джулия Иванова с участие в лекции от магистърска програма по ”Дигитален маркетинг”

Повече за Джулия Иванова
julie lekcii magisturska programa digitalen marketing

Практици от екипа на Serpact ежегодно застават зад преподавателските катедри в различни университети в страната и не само. Съвсем скоро, едно от най-новите попълнения в Serpact, ще предава знанията си в лекции от магистърската програма по Дигитален маркетинг към IBSEDU – Международно Висше Бизнес Училище.

Това е Джулия Иванова – On-Page SEO Specialist. В рамките на курса по “Маркетинг в търсещите машини”, от 1-ви до 10-ти април, Джули ще представи на студентите следните няколко теми:

  • Какво е SEO и защо е важно?
  • Съдържанието в SEO
  • Content Promotion Strategy + Google Search Console
  • Практическа работа

Повече за Джулия Иванова

Джули се развива в сферата на маркетинга вече повече от 4 години. Започва кариерата си в дигитална агенция Xplora, където работи като Web master и се занимава с различни дейности – от разработката на WordPress уебсайтове, през SEO одити, до създаване на съдържание и изграждане на ефективни имейл кампании.

Джули стартира преподавателската си дейност като част от лекторския екип на Xplora Academy, където заедно с Никола Минков водят курса “Маркетинг в търсещите машини – SEO”. Въпреки че започва да предава знанията си, тя не спира да се развива и през 2022 успешно премина обучение в SERP Acad. – първата по рода си SEO академия в България.

Тя има една основна цел в работата си и това е да направи интернет по-полезно място.

Успех, Джули! Нямаме съмнения, че ще поставиш стабилни SEO основи за студентите по време лекциите.

Подобни статии