Serpact сред 15-те най-добри Enterprise SEO компании според Plerdy

Целият екип на Serpact сме изключително приятно изненадани и благодарни за избора на Plerdy в публикацията им, в която са изготвили впечатляващ списък .
Serpact_v_publikaciq_na_Plerdy_bg

Целият екип на Serpact сме изключително приятно изненадани и благодарни за избора на Plerdy в публикацията им, в която са изготвили впечатляващ списък .15 Best Enterprise SEO Companies и Serpact е една от избраните компании!

Платформата, която Plerdy предоставя на потребителите е проектирана така, че автоматично да събира всички данни, които могат да покажат как да се увеличи конверсията на клиентите им.

Потребителите получават достъп до heat-map на кликванията, както  и SEO сигнали под формата на alerts. С този инструмент можете също така да създавате smart pop-up форми без помощта на разработчици. Добавянето на скрипта на Plerdy отнема само 30-40 секунди и не забавя уебсайтовете.

Като компания те се стараят да допринесат максимално много за успеха на своите потребители, което включва и често публикуване на полезни блог постове.

За нас е удоволствие да видим Serpact наредена сред толкова страхотни компании и благодарим на Andrew Chornyy – CEO на Plerdy за включването ни като една от най-добрите ентърпрайс SEO компании!

Plerdy_mentioned_serpact

В списъка изготвен от Plerdy можете да срещнете още имена като:

  • SocialSEO
  • KlientBoost
  • Titan Growth

И още много други!

Радостно е, че дългогодишните резултати, които носим на нашите клиенти, както и внушителният брой натрупани награди, биват забелязани и от специализирани медии.

Благодарим за признанието!

Подобни статии