Борислав Арапчев е в класацията ТОП 100 локални гидове през 2023

В началото на месеца във форума Local Guides Connect публикуваха класацията за
borislav arapchev top 100 local guides bgn

В началото на месеца във форума Local Guides Connect публикуваха класацията за ТОП 100 локални гидове в света по държави за месец февруари 2023.

Борислав Арапчев – SEO Strategist в Serpact, за пореден път беше отличен в нея и е единствения български локален гид, който е отбелязван там до момента.

Top 100 local guides country 2023 - Borislav Arapchev

Local Guides Connect е онлайн форум, в който локалните гидове обменят идеи със съмишленици. Освен за комуникация, форумът се използва и за представяне на предложения за подобрения на функциите на Местните гидове в Google Карти.

Идеята за класациите на Local Guides Connect се заражда през 2020 г. след първия пост за най-разглежданите изображения в Google Карти. Базирано на интереса, който се поражда в локалните гидове към тези класации, до днес се оформят 4 класации – за точки, изображения, най-добри изображения и основната класация – държави, която се създава по различни показатели и определя най-активния гид за всяка страна. Тези класации се публикуват от AdamGT, Connect Moderator, в началото на всеки месец.

Borislav Arapchev local guide level 10Боби допринася за развитието на Google Карти в България от години насам и за нас не е изненада, че се появява в тези класации. Той е един от най-активните локални гидове в България, достигнал Ниво 10 и над 110 000 получени точки. Поздравления, Боби!

А на всички останали локални гидове в България пожелаваме успех и се надяваме да видим и нови имена в следващите издания на класацията!

Подобни статии