• Хейтът – стратегия за популярност и по-добра видимост?

  Димитър Георгиев - Бико е основател на дигитална маркетинг агенция IdeaMAX . Притежава над 10 години опит в SEO за клиентски проекти на 5 континента, включително е консултирал някои от сайтовете в Топ 500 на планетата със стотици милиони потребители на месец, влизащи от търсещи машини като Google.

  Част от екипа на IdeaMAX и един от топ експертите в SEO и копирайтинг услугите в България. Стремежът на него и компанията му е да помага на малкия български бизнес да порасне.

  За да се запознаете още по-отблизо с персоната на Димитър Георгиев - Бико, можете да разгледа е и блога му.

 • Main participant

  Димитър Георгиев - Бико
  SEO, Sales & Research в IdeaMAX

Домакин

 • Participant 1

  Никола Минков - CEO & Founder на Serpact

 • Participant 2

  Борислав Арапчев - SEO Strategist в агенция Serpact

Уебинар подтеми

 • Удачен ли е хейтът - от бранд гледна точка?

 • Привлича ли хейтът клиенти?

 • Негативното говорене - има ли правила, добри и лоши практики?

 • Въпроси на живо към Димитър?

Запишете се за уебинара

5 коментара

 1. Момчил

  Това беше, изданието на SerpAsk, което очаквах, правилната смес от диджитъл маркетинг, PR и социална антропология.

  ДСК казус

 2. Пано Кондоянис

  За политически цели на партия би избрал ролята на хейтър или на трол?

  1. Димитър Георгиев - Бико / Ideamax.eu

   Винаги хейтър. Троловете са краткосрочни решения и никога не са устойчиви – ползват се ударно, предизборно, за да подведат мнението с наслагване на еднотипни аргументи. С хейтърите на практика можеш да направиш бранд войни…не защото обичат бранда/партията ти, а щото мразят повече другите…в България, ако не си забелязал от 30 години гласуваме, не кой харесваме, а кой ненавиждаме…както казах в уебинара – не любовта движи света, тя е вече клише – новият двигател се нарича критично мислене, което получава често етикетиране, когато е против някой от самия него като…хейт и хейтъри…например сигурно всички SEO-та сме хейтъри за Кобилкина …това, обаче не значи, че ние не казваме истината – просто е истината, която ги лишава от парите на будалите и получаваш етикетче – хейтър. Така се опитват да те обезличат със стария ченгеджийски/ЦРУ трик – дискредитираш ли източника – дискредитираш информацията и нейната достоверност 🙂

 3. Момчил Марчев

  Бико, кога ще издадеш простата истина, ти си просто си много добър копирайтър, даже повече, с ниво и на журналист, и на PR … цялата тази многообразност на изказа и в писмена и разговорна форма?
  Какъв хейт, бе човек, теб просто те четат, формираш мислене на хората, променяш мислене?
  Та, за какъв хейт иде реч?

 4. Димитър Георгиев - Бико / Ideamax.eu

  Ами…както казах и в уебинара – ако някой те бие с теза, аргументи и доказателства към тях за нещо, то масово се лепи етикета хейтър, за да не се даде обективна оценка на обстоятелства и да продължи получаващият обратната връзка да живее в собствената си комфортна зона. На практика, когато не си съгласен с нещо, за да те дискредитират – просто ставаш хейтър. По този начин сякаш имаш някаква sci-fi универсална панацея за мисленето си т.е. най-голямата простотия да си измислил и някой ти каже, човек – така и така, не е добра идея това, което мислиш…защото това и това…когато не възникне дебат, то накрая другата страна винаги обезценява мнението…защото видиш ли си хейтър…истината е, че така се лишават от обратна връзка за света, а това никога не е добра идея, но понякога Егото е прекалено голямо за интелектуалния капацитет на хората 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.