Никола Минков ще бъде лектор на Travel Academy 2019

На 5 и 6 април 2019 в Sofia Tech Park ще се проведе поредното /шесто/ издание на конференцията
travel-academy

На 5 и 6 април 2019 в Sofia Tech Park ще се проведе поредното /шесто/ издание на конференцията Travel Academy. Тази година, освен нова локация на събитието /предишните издания то се провеждаше в РИУ Правец/, програмата е разширена и обогатена и вече има 3 главни раздела – Travel Academy Expo, Travel Academy Careers и Bulgarian Travel Awards. Тази година ще присъстват и ще споделят своя опит и анализи много специалисти от фирми като MoVe Architects, VisitBulgariaON.com, ExTempore, Serpact,  ROI Communication, Netpeak Bulgaria, SEOMAX, Xplora.bg, Elfy Tours, BT Development Services, НАП и други.

На 5 и 6 април 2019 в Sofia Tech Park ще се проведе поредното издание на конференцията Travel Academy.

Управителят на SEO агенция Serpact г-н Никола Минков ще участва в тазгодишното издание с лекция на тема: Как да преборим в SERP 500 хотела за 1 година. Той ще говори за реален клиент на агенцията, постигнал огромен успех, като повишен трафик и повишен брой резервации, без да се намаля цената на услугата.

Ще покажем извадки от Case Study за хотел в Банско, с който се превърнахме в доминиращ хотел в резултатите на Google {SERP}. Ще покажем как да се планира, реализира и проследи една подобна стратегия. Ще засегнем възможността за обвързването на съпъстващи бизнеси и как да подобрим тяхните позиции.

Лекцията на Минков ще представи какво е SERP и SEO, и процесите, които обуславят една успешна кампания – обезпечаване на техническата част на сайта на хотела, стартегия за съдържание и семантика в сайта, дистрибуция на съдържанието и работа с Local SEO.

Все още можете да купите билет и да посетите това полезно събитие  – посетете сайта Travel Academy.

 

* * *

Вижте изнесената вече презентация на този адрес.

 

 

Подобни статии