Никола Минков ще бъде лектор на Travel Academy 2019

На 5 и 6 април 2019 в Sofia Tech Park ще се проведе поредното /шесто/ издание на конференцията Travel Academy. Тази година, освен нова локация на събитието /предишните издания то се провеждаше в РИУ Правец/, програмата е разширена и обогатена и вече има 3 главни раздела – Travel Academy Expo, Travel Academy Careers и Bulgarian Travel Awards. Тази година ще присъстват и ще споделят своя опит и анализи много специалисти от фирми като MoVe Architects, VisitBulgariaON.com, ExTempore, Serpact,  ROI Communication, Netpeak Bulgaria, SEOMAX, Xplora.bg, Elfy Tours, BT Development Services, НАП, IATA, Google, Nobel by Chef Shiskov, Usit Colours и други.

Управителят на SEO агенция Serpact г-н Никола Минков ще участва в тазгодишното издание с лекция на тема: Как да преборим в SERP 500 хотела за 1 година. Той ще говори за реален клиент на агенцията, постигнал огромен успех, като повишен трафик и повишен брой резервации, без да се намаля цената на услугата.

Ще покажем извадки от Case Study за хотел в Банско, с който се превърнахме в доминиращ хотел в резултатите на Google {SERP}. Ще покажем как да се планира, реализира и проследи една подобна стратегия. Ще засегнем възможността за обвързването на съпъстващи бизнеси и как да подобрим тяхните позиции.

Лекцията на Минков ще представи какво е SERP и SEO, и процесите, които обуславят една успешна кампания – обезпечаване на техническата част на сайта на хотела, стартегия за съдържание и семантика в сайта, дистрибуция на съдържанието и работа с Local SEO.

Все още можете да купите билет и да посетите това полезно събитие  – посетете сайта Travel Academy.