SEO for coworking space – Никола Минков и Дидо Григоров на Hack Coworking

 Никола Минков и Дидо Григоров участват в Hack Coworking.
Nikola-I-Dido-Na-Hack-Coworking

 Никола Минков и Дидо Григоров участват в Hack Coworking.

На 29-ти май 2020 година Никола Минков (CEO) и Дидо Григоров (Head of Content Department & Semantic SEO) и двамата част от SEO агенция Serpact, взеха участие в Hack Coworking.

Hack Coworking е серия от иновационни събития, ръководена от членове, обединяваща специалисти, заинтересовани от бъдещето на работата и работните пространства. След успешното първо издание в Лондон, през юни 2019 г., Hack Coworking трябваше да се завърне в няколко града по света, докато не настъпи епидемичната обстановка. Това специално издание, беше съсредоточено върху обединяването на сили в намирането най-добрите подходи в Coworking системата и как се справят SEO специалистите с работата в споделените пространства.

Темата на колегите беше „SEO, shared work and coworking Spaces in 2020“ където те споделиха know how от поредните успешни практики на Serpact.

В онлайн евента те отделиха внимание да запознаят аудиторията с дълбочината на работата на SEO експертите. Обсъди се и къде и как виреят най-добре те 🙂 .

В презентацията им тук можете да разгледате плюсовете и минусите на споделените работни пространства и как би могло SEO да ви е от полза, ако вие сте от страната на собственика на подходящо пространство за Coworking.

Подобни статии