Serpact с 3 номинации на European Search Awards 2020

Отново е април и отново тази година тръпнем пред екрана, за да видим преценката на журито на European Search Awards 2020.
Serpact с 3 номинации на European Search Awards 2020

Отново е април и отново тази година тръпнем пред екрана, за да видим преценката на журито на European Search Awards 2020.

Постарахме се сериозно, като кандидатствахме с няколко мащабни проекта, по които в Serpact се работеше много месеци. Работата по тях продължава и сега. Когато в SEO решиш, че знаеш всичко и се отпуснеш, тогава изскача конкурент, който е по-активен от теб, чете, прилага и експериментира повече и те надминава. Именно затова ние сме винаги в течение на промените при оптимизацията за търсещи машини!

Част от нашата дейност включва – методичен план за действие, задълбочен анализ на клиента – какво е нужно да се коригира и направи, анализ на конкурентите, с какво те са по-добри в момента и стратегия за напредването на уебсайта. SEO е изкуство, което искаш да представиш на публиката – сайт, който е удобен за разглеждане, има много полезно съдържание, дава отговори и решения и има авторитет.

Всички тези неща бяха оценени от журиращите специалисти на престижния конкурс European Search Awards 2020, защото тази година Serpact получава 3 номинации:

  • BEST USE OF SEARCH – GAMING: Serpact & Betenemy – SEO Penalty Recovery in 3 Months
  • BEST SEO CAMPAIGN: Serpact & Silentbet – Complex SEO Strategy
  • BEST SMALL SEO AGENCY: Serpact

За нас е чест да сме отново единствената българска SEO агенция – финалист на тази престижна трибуна. Измежду други номинирани компании като: Better Collective, iProspect, Verve Search, BlueGlass Interactive, Digitaloft, Peak Ace, Re:signal, Vertify, five elements digital, Reddico, Pixel Nordic AB, Infinitum Agency – ние стоим уверено.
Миналогодишната ни награда от надпреварата ни дава това самочувствие и доказва, че знаем какво правим и го правим добре. Тогава спечелихме в категория Best Use of Search – Gaming с нашият проект Efirbet.

 

 

Номинация: BEST SMALL SEO AGENCY: Serpact

 

Факт е, че целият свят днес говори за пандемията от Covid-19. Нашествието на коронавируса промени начина, по който живеем, работим и общуваме. Но понякога кризата е и възможност, начин да реорганизираш стратегията си, бизнеса си и начина си на действие. Именно затова много предприемачи се пренасочват към интернет среда, с доставки, онлайн консултации и услуги.

Но интернет е различна област – там важат други правила, друг етикет и се искат различен тип знания. Именно това е заложено в основата на Serpact като агенция – да води до резултати на хората, които са й се доверили. Но тези резултати идват, ако са подплатени със знания, стремеж за постоянно развитие и актуални умения.

Благодарим на целият екип на Serpact – той е причината усилията, знанията, експертизата ни и името ни днес да се виждат на европейско и световно ниво!

Искаме да поздравим за номинацията в категория BEST INTEGRATED CAMPAIGN и нашите PPC колеги Accella Digital за работата им по проекта Ozone.bg – Smart integrated performance strategy. Радваме се, че и друга българска агенция има успехи на такова ниво и борави успешно с Google Ads!

Желаем им успех!!

На 3-ти септември 2020 в Букурещ, Румъния, ще бъде и връчването на наградите, където ще присъства журито от European Search Awards и ще се проведе финалното награждаване.

Подобни статии