Има време за SEO, има време и за тиймбилдинг

1. Работна среща на Serpact в хотел Лъки Банско Спа & Релакс
IMG_3822

Когато работиш усилено, идва време  и за почивка, и опознаване на екипа на фирмата. Още повече, ако 2 екипа са се сляли в един е добре да се видят на живо и  да намерят общ език. Като приятели и като колеги, които работят вече заедно.

И така. Екипът на SEO агенция Serpact потегли на тиймбилдинг на Банско – от Свиленград, Бургас и  Пловдив. Нито задръстванията през Юндола, нито завоите в Родопите успяха да помрачат радостта и настроението ни, очаквайки предстоящият фирмен празник.

И ето ни  – на сбирката в хотел Лъки Банско! Стари познати и нови лица  – всички се събираме и се опознаваме. Интересно е, вълнуващо. Именно това е част от целта   – нови приятелства, които после ще работят по-добре. Една добра SEO машина, работеща в синхрон.

 

Табелата ва Хотел Лъки Банско

 

Апартхотелът Лъки Банско  е превъзходен, но за него би трябвало да се напише отделна статия.

1. Работна среща на Serpact в хотел Лъки Банско Спа & Релакс

В конферетната зала на хотела правим работна среща като част от първия фирмен тиймбилдинг. Да се опознаем, да кажем няколко думи и да обобщим случилото се. Но първо … новите фанелки!!

 

Новите фирмени фанелки на Serpact seo agency

SERPACT - работна среща

 

На работната среща Никола Минков /управител на Серпакт ЕООД/ говори за сливането, което се случи на 1-ви август, между 2 от най-добрите SEO фирми в България  – Идея Студио и Серпакт. Крачката изискваше  много организационна и документална работа, но в крайна сметка завърши успешно и на време, заключи Никола. Той благодари на всички специалисти във фирмата.

 

Атмосферата преди работната среща на Серпакт

 

 

Борислав Арапчев от Идея Студио също благодари на екипа си, който го е последвал в Серпакт.Борислав Арапчев от Идея Студио също благодари на екипа си, който го е последвал в Серпакт. Сливането е било логична и естествена стъпка, според него, за да  може екипите от специалисти  – обединени  и още по-добри – да дадат една цялостна  и много ефективна услуга за клиентите.

 

 

 

Накрая, разбира се, беше време за общо селфи. Ето го  и него!

 

Селфи с екипа на Серпакт, на преден план е Никола Минков, управител, вляво е Борислав Арапчев, SEO стратег

Отразихме и във Фейсбук този паметен момент, разбира се.

2. Paintball!! Yes, Baby!

Ден втори. Отиваме на пейнтбол. Като че ли никой от екипа не е ходил досега на пейнтбол. Някои от мъжете са били в казарма, стреляли са с истинско оръжие, но това е различно. Вълнението  е голямо.

Национален парк Пирин

 

С бус Мерцедес ни откарват до Национален Парк Пирин. Оставят ни, и после поемаме нагоре. Зелено е, чисто и .. тихо. Уникална природа.

 

Гората в Национален парк Пирин

 

 

Къщичка за птици

Приятно бяхме изненадани, че в националния парк беше чисто и зелено. Не видяхме отпадъци никъде. Полюбувахме се на къщички за птички, дори имаше и храна, поставена специално за тях. Това може само да ни радва. Мисия е да ходиш сред природата, но след себе си да оставяш чистота и да се грижиш да я пазиш в добър вид.

 

 

 

Снимка на целия екип, преди играта, сред природата.

Снимка на целият екип, преди играта, сред природата.

 

Paintball плакат на оградата на площадката за игра Първо минаваме на инструктаж.

От фирма Ими-спортс ни инструктираха подробно и  ясно. Това е важно, тъй като маркерите /или пушките при пейнтбола/ стрелят силно  и може да се нарани човек, особено в областта на главата и очите.  Те стрелят с гумени топчета, които при удар в предмет или тялото ви се пукат  и обливат с боя.  Боята се пере, спокойно :). Но е наистина и вълнуващо,  и малко рисково, и интересно.

 

 

 

 

От фирма Ими-спортс ни инструктираха подробно и ясно

 

Ето и за самата игра на пейнтбол.

Трудно  е да се опише. Трябва да го изживеете. Тук ще ви е нужна бърза мисъл, находчивост, стратегия. Почти като при оптимизацията. Тръпката от „битката“ е голяма – около теб свистят топчета, и освен да се криеш добре трябва  и да атакуваш, да се прицелваш и да елиминираш хората от противниковия отбор – един по един.  Динамиката определено е на ниво – особено ако си в играта.

 

Динамиката определено е на ниво - особено ако си в играта.

 

Ето и видеозапис, за да усетите поне малко атмосферата на играта.

 

Първата игра беше спечелена от отбора на черните жилетки  – отбор Панда. SEO лидерите Никола и Борислав имаше защо да са щастливи!

 

SEO лидерите Никола и Борислав имаше защо да са щастливи!

 

После, ако трябва да сме честни, в следващите игри и те отнесоха доста топчета  и напускаха играта. Съдба! 🙂

Отличиха се с много добра игра Христо и  Жоро, а и женският екип не се посрами  – Сияна  и Елена елимираха доста противници и завоюваха знамето на „врага“.

Накрая всички бяха доволни – резултатът беше равен.

 

Накрая всички бяха доволни - резултатът беше равен.

 

3. Конна езда

Трети, последен ден от тиймбилдинга. Отиваме на конна база Периволас в село Бачево,  за да видим и яздим коне.

Мястото е красиво, зелено  и просторно. Намира се в местността Предела, между трите планини Рила, Пирин и Родопите.

 

Гледката от конна база Периволас

 

Срещата  с конете  е вълнуваща. Българите от векове сме били свързани с тях, яздили сме коне и са ни били верни другари в ежедневието  и войните.  Но откъсването на модерния човек от природата ни е отдалечило от тях. Сега ги гледаме като екзотика и са ни много интересни.

 

Срещата с конете е вълнуваща.

 

 

Конниците на SEO оптимизацията :)

 

Детето и кончето

 

Връзката човек-кон е интересна. Както казва собственикът на конната база – трябва да усетиш коня, да се слеете в хармония. Освен, че балансираш постоянно на седлото, за да не паднеш, трябва да си спокоен и отпуснат. Животното усеща това. Така сте  в баланс.

 

Както казва собственикът на конната база - трябва да усетиш коня, да се слеете в хармония.

След това потегляме към хотела за последни приготовления  и път наобратно към дома. Тръгваме си  с благодарност за хубавите дни.

Един прекрасен тиймбилдинг на агенция Serpact. С нетърпение очакваме следващия.

До скоро.

 

Подобни статии