Агенция Serpact подкрепя каузата на Фондация „Българин“

SEO агенция Serpact подкрепя каузата на
Агенция Serpact подкрепя каузата на Фондация „Българин“

SEO агенция Serpact подкрепя каузата на Фондация „Българин“ – а именно – да съхранява и популяризира съкровишницата, наречена Български дух, фолклор, традиции и занаяти. Ето защо от Serpact подпомагат техническото обезпечаване на сайта на фондацията и популяризирането на дейността й. В нашето време има нужда шедьоврите на родината ни да достигнат до по-големи групи от хора, да бъдат видяни и припознати във всеки дом. Именно затова SEO агенцията вече подпомага разпространението на труда на хората от „Българин“.

фондация Българин

Във Варна, където  е централата на фондация „Българин“, председателят на родолюбивата организация Станимир Георгиев се срещна с Дидо Григоров и Борислав Арапчев от Serpact. Тримата обсъдиха бъдещото сътрудничество и си пожелаха успех в това добро дело. Във Варна Борислав Арапчев беше лектор на конференцията Digital4Varna, а Дидо Григоров беше модератор на дискусионна маса на същото дигитално събитие.

Агенция Serpact подкрепя каузата на Фондация "Българин"

Философията на агенция Serpact е, че бизнесът трябва да е отговорен и да работи не само за собственият си растеж, но и за подпомагане на социални каузи и подобряване на средата ни на живот като цяло. Именно затова, с радост двете организации си подадоха ръка.

Подобни статии