Никола Минков изнесе лекция на Georgia iGaming Affiliate Conference 2019

На 18-ти октомври в Тбилиси, Грузия, се проведе конференция по affiliate маркетинг
Никола Минков изнесе лекция на Georgia iGaming Affiliate Conference 2019

На 18-ти октомври в Тбилиси, Грузия, се проведе конференция по affiliate маркетинг Georgia iGaming Affiliate Conference 2019.

Управителят на Serpact, Никола Минков, беше поканен от организаторите на събитието – Smile Expo – да сподели своят опит в сферата на афилиейт проектите. Efirbet, силният проект, с който Serpact спечели European Search Awards 2019, е именно в сферата на афилиейт маркетинга.

Georgia iGaming Affiliate Conference 2019В The Biltmore Tbilisi Hotel Минков изнесе лекция на тема „Effective Featured Snippets in the Voice Search era“, в която разкри важността на употребата на Featured Snippets, как да ги генерираме и защо те придобиват толкова масовост в ерата на гласовото търсене.

Презентацията можете да видите на този адрес.

Проявата е изцяло практическа и е от полза за следните специалисти:

  • gambling оператори;
  • рекламодатели;
  • представители на афилиейт програми и мрежи
  • разработчици;
  • SEO експерти;
  • уеб-дизайнери;
  • gambling предприемачи и мениджъри.

Никола Минков е бивш футболист, който поема по пътя на дигиталният маркетинг и в частност SEO. Неговата амбиция, организираност и добри лидерски качества позволяват за 3 години фирмата му да се разрасне над 15 човека.

Serpact е сравнително млада SEO и SERP агенция, но за своите скромни 3 години от основаването си през 2016 година завоюва сериозни успехи и се доказа като ефективна и резултатна. Освен като единствената агенция от България, представила свое успешно case study в офисът на Google в Цюрих, в рамките на събитието Google Dance 2018, Serpact завоюва и престижната European Search Award на церемония в Будапеща, Унгария, през юни 2019.

Там, в условията на висока конкуренция от страна на големи агенции от Великобритания, Германия и Русия малката българска агенция спечели приза Best Use of Search – Gaming и се доказа за пореден път.

Подобни статии