Пиратско лято 2019 – тиймбилдингът на Serpact 

Галерия
Пиратско лято 2019 - тиймбилдингът на Serpact 

Вече е зима, но е време да си спомним топлите летни дни и нашият последен тиймбилдинг в Свети Влас. Именно това сгрява сърцата ни и ни кара да очакваме следващият такъв.  

Избрахме да прекараме тези дни в превъзходният хотел Гранд Хотел Свети Влас. Освен локацията до брега на морето ни привлече богатият спа център, добрата фитнес зала, изисканите условия и комфорта, който хотелът предлага. За всички дни от нашият престой мястото не ни разочарова и останахме повече от доволни. 

Първата вечер в хотела планирахме парти – имахме два повода за това. 

Първо – нови хора в екипа на агенция Serpact, а нали за това е именно тиймбилдинга – да се опознаят колегите, да намерят общ език и да станат по-близки. 

Второ  – спечелената през юни 2019 година награда на European Search Awards 2019 – това голямо постижение за екипа на фирмата ни не беше подобаващо отпразнувано, а то е  доста голям успех. Именно затова беше време за заслужена веселба. 

Вечерта премина със специално ангажиран за целта DJ, кетъринг, много балони, музика и веселие.   

На другият ден ни очакваше друга приятна изненада – разходка с пиратско корабче, което тръгва от Марина Диневи и обикаля залива около Свети Влас. Пътуването беше интересно, защото имахме програма със забавен аниматор, който правеше смешки за децата, вкусно хапване и неповторима гледка към морето и брега, видян от друга перспектива.  

На другият ден ни очакваше друга приятна изненада - разходка с пиратско корабче, което тръгва от Марина Диневи и обикаля залива около Свети Влас.

Разходихме се по вода до курорта Елените, усетихме какво е да си в открити води и се върнахме отново на твърда земя, където се чувстваме най-добре.    

Следваше време за релакс, разхлаждане в басейните на хотела, проучване на интересният спа-център и другите екстри на Гранд Хотел Свети Влас. 

Освежени и ободрени, на другият ден решихме да плажуваме на морският бряг. Но преди това, планирахме едно добро дело – а именно: да обиколим и съберем изхвърлените боклуци по плажа, изоставените чашки, угарки, пластмаси и хартийки. Винаги е по-добре, когато наоколо е чисто, когато пазиш средата и зелените площи са красива гледка за окото. 

За да дадем добър пример и да покажем как трябва да поддържаме природата и България като цяло, обиколихме плажа и събрахме доста материал.

За да дадем добър пример и да покажем как трябва да поддържаме природата и България като цяло, обиколихме плажа и събрахме доста материал. Удовлетворени от свършеното, накрая се отдадохме на заслужена почивка със студена напитка в ръка.  

Така един приятен и полезен тиймбилдинг на Serpact премина. Очакваме с нетърпение следващия. 

До скоро! 

Галерия

Подобни статии