Коя е втората най-добра малка SEO агенция в света? Serpact спечели сребро от Global Search Awards!

На 12 юли 2023 бяхме избрани за втората най-добра малка SEO агенция в света от журито на наградите Global Search Awards!
serpact fsa 2023 best small seo agency

На 12 юли 2023 бяхме избрани за втората най-добра малка SEO агенция в света от журито на наградите Global Search Awards!

Получавали сме много международни награди, но спечелването на тази, в категория “Best Global Small SEO Agency” е доказателство, че една малка, изцяло българска агенция, е достойна за световната сцена!

Освен успех за Serpact, приемаме тази награда и като успех за българските бизнеси и компании, които точно като нас всеки ден избират България и се борят за това да бъдем забелязани и чути. Доказваме, че България не е просто малко парченце от картата на света – тя е държава, в която стотици млади и образовани специалисти постигат своите цели.

За нас е чест, че тази година стигнахме до финалите на две особено престижни събития – European Search Awards 2023 и Global Search Awards 2023.

За да можем днес да се радваме на такива успехи, един екип от 22 ентусиазирани и талантливи професионалисти, ежедневно работят върху развитието си и не се страхуват да приемат предизвикателствата, които им носи работата в Serpact.

Преди 8 години, един вдъхновяващ човек създава Serpact – и така до днес той е двигателят и сърцето на екипа – Никола Минков, CEO на Serpact, SERP Conf. & SERP Acad.
С методите на управление и процесите, които изгражда през тези години, той успява да изгради екипа, който днес стои зад името Serpact.

Никола, както и всеки един от тези 22 професионалисти, са причината Serpact да се превръща в една от водещите SEO агенции в България и Европа, и да се утвърждава на световната сцена!

Категория Best Global Small SEO Agency в Global Search Awards 2023

“Best Global Small SEO Agency” е категория, която оценява цялостната дейност на агенциите, постигнатите успехи от работа с техните клиенти, както и управлението на екипите и изградените процеси в тях.

Компании от цял свят имат възможността да кандидатстват, но само 10 от тях влизат в списъка с финалисти на категориите.

Тази година в категория “Best Global Small SEO Agency”, Serpact застана до 9 световни компании финалисти, а именно: A.P. Web Solutions, Candidsky, five elements digital, Hive Digital, Minty Digital,Refine Agency, Search Warrant Online Marketing, SEOMG! и победителя: Re:signal.

Поздравяваме Re:signal за постигнатия успех! Те са бързо развиваща се, специализирана в SEO и маркетинг на съдържанието агенция, основана през 2012 г. в Лондон. Няколко изключително успешни техни проекти бяха отличени по време на церемонията по награждаване – честито, колеги!

Пълният списък на победителите в различните категории от 2023 е достъпен на уебсайта на Global Search Awards.

Международната поредица с награди The Search Awards

Изданията на „The Search Awards“ отличават постиженията на специалисти и агенции в три направления на дигиталния маркетинг и рекламата – SEO, PPC и Content Marketing.

Поредицата награди се състои от локалните награди: UK Search Awards, US Search Awards, MENA Search Awards, APAC Search Awards, Canadian Search Awards. Global Search Awards е глобалното издание, което дава шанс на агенции и компании от цял свят да премерят сили в набор от категории.

Тази година печелим своята втора награда от Global Search Awards – през 2020 получихме награда в категория “Best Use of Search – Gaming”.

Ние от екипа знаем, че постоянното надграждане на знанията е една от основните предпоставки за успеха. Нареждайки се сред победителите на световни награди, за нас означава, че сме на прав път. От нас зависи да продължаваме по него!

Подобни статии