Leader Awards 2021: Clutch обяви Serpact за Топ Маркетинг агенция в България!

Онлайн пазарите са наситени със съдържание и се вижда, че експертите използват всяка възможна тактика, за да овладеят вниманието на бъдещите си клиенти.
clutch-award-serpact-thumbnail

Онлайн пазарите са наситени със съдържание и се вижда, че експертите използват всяка възможна тактика, за да овладеят вниманието на бъдещите си клиенти. Като специалисти по оптимизация, в Serpact не просто помагаме на своите клиенти да навлязат в тълпата, но и да се отличат.

nagradata-clucth-na-serpact

Нашите изпитани SEO стратегии доведоха до значителен растеж в бизнеса на нашите клиенти. Ние усъвършенстваме нашите процеси от одит до внедряване и мониторинг.

clutch-badge-serpact

Повече от това, ние го предаваме напред! Serpact провежда много лекции, както на местно, така и на световно ниво, за да предаде ценни познания в индустрията. Годините опит ни предоставиха ниво на авторитет, което използваме, за да помогнем да се изградят други специалисти като нас.

Тази година отбелязваме ново постижение, тъй като нашата компания печели признанието на Clutch. Serpact е сред най-добрите SEO фирми в България!

„За нас е голяма чест да спечелим тази награда. За нас да покажем на аудиторията, че нашата работа е ефективна и помага на нашите клиенти да растат е с голяма стойност! “

-Никола Минков, CEO на Serpact

Clutch е помогнал на хиляди бизнеси да се свържат с правилните партньори, като публикува проверени и обективни отзиви на B2B агенции по целия свят. Оценките на сайта са в основата на годишната награда Clutch Leader, която се присъжда на фирми, които постоянно предоставят ефективни решения и изключително обслужване на клиентите.

Serpact няма недостиг на препоръки от успешни клиенти.

clutch image1
clutch image2

Благодарим на нашите клиенти за подкрепата и честната обратна връзка. Това ново постижение ни радва и само ни подтиква да продължаваме да постигаме впечатляващи резултати!

Подобни статии