Никола Минков ще участва на Marketing Business Summit 2018 Milan

Никола Минков, управител на SEO агенция Серпакт ЕООД, ще участва на конференцията Marketing Business Summit 2018 в Милано. Щастливи сме, че ще имаме присъствие в още една държава, в международно маркетингово събитие от световен ранг. Поканата към г-н Минков е и признание за нивото и качеството на нашата работа.

Marketing Business Summit 2018 Milan

 

Marketing Business Summit /или MB Summit/ е ежегодно събитие за дигитален маркетинг и бизнес, като SEO, Social media, реклама, Growth Hacking, но също така юридически въпроси, мотивация и коучинг. На събитието тази година ще участват както експерти от Гугъл  – Джон Мюлер /Webmaster Trends Analyst Google – с когото скоро Серпакт проведе уебинар/, така и специалисти от независими маркетинг фирми, а именно: Omi Sido от Canon Europe, Craig Campbell, Alexandra Tachalova от Digital Olympus и други.

Темите, които ще се разглеждат, са Machine Learning & SEO, LinkedIn for Business, Funnel Marketing eBusiness, Affiliate Marketing, Motivational Business, Business Networking, IOT Revolution. Събитието ще се проведе в HOTEL MICHELANGELO – MILANO на 29 и 30 ноември 2018.

Тема: How to get more than 5K registration per month for a startup in affiliate sports betting niche

Никола ще говори по проект, върху който е работила агенция Серпакт. Чрез най-добрите практики в onpage SEO, дистрибуцията на съдържането  и Content marketing стратегия за наш клиент постигнахме зашеметяващи резултати, които доведоха до много регистрации в affiliate сайта и допринесоха за отлични реализации.   Никола ще участва в дискусия заедно  с Gavin Bell, Andrea D’Ottavio, Fabio Sutto и Leonardo Saroni, като ще се обсъждат различните видове реклама, тяхната ефективност и места за приложение.