Никола Минков ще участва в дискусионeн панел на Webit 2019

nikola-minkov-webit-2

Webit 2019 logoТази година от 13-ти до 15-ти май ще се състои WEBIT.FESTIVAL Europe 2019. Мащабното събитие ще се проведе в НДК и ще даде трибуна на много маркетолози, рекламисти, новатори и стартъп-основатели от цял свят.  Освен летящи таксита и човекоподобни роботи, на събитието ще се говори за цялостната дигитализация и за умните градове, където технологиите навлизат все повече. Ще присъстват и представители на Mastercard, Google, Microsoft, Samsung, VISA, SAP, Huawei, VMware, BulPros, UBB – KBC Group, FI Bank, Amgen, Bayer, Novartis, Saab, Astellas, eMag, Turner, Fox, Viacom, Playboy TV, AMC, Wolf Theiss.

В програмата е предвиден и панел за дигитален маркетинг, където утвърдени специалисти ще дискутират похватите и новите тенденции при онлайн рекламата и интернет-продажбите.

What the business needs to know about the SEM trends in 2019Панелът под името What the business needs to know about the SEM trends in 2019 ще се проведе на 15-ти май от 11.15 ч. В него ще участват Огнян Младенов /Seom.bg/, Станислав Димитров /Konversa/, Димитър Димитров /Inbound.bg/, Никола Минков /Serpac /  и Генадий Воробьов /Netpeak Bulgaria/.

Заповядайте на тази дискусия, защото участниците са хора с богат практически опит и ще обсъждат неща, които са проверили и внедрили в своята работа.

Събитието  е под патронажа на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Ще участва и еврокомисаря за Дигитална икономика и общество Мария Габриел.

Подобни статии