Никола Минков ще участва в дискусионeн панел на Webit 2019

Тази година от 13-ти до 15-ти май ще се състои WEBIT.FESTIVAL Europe 2019. Мащабното събитие ще се проведе в НДК и ще даде трибуна на много маркетолози, рекламисти, новатори и стартъп-основатели от цял свят.  Освен летящи таксита и човекоподобни роботи, на събитието ще се говори за цялостната дигитализация и за умните градове, където технологиите навлизат все повече. Ще присъстват и представители на Mastercard, Google, Microsoft, Samsung, VISA, SAP, Huawei, VMware, BulPros, UBB – KBC Group, FI Bank, Amgen, Bayer, Novartis, Saab, Astellas, eMag, Turner, Fox, Viacom, Playboy TV, AMC, Wolf Theiss, Bulgarian SME Promotion Agency, UK Innovate и Italian Trade Agency.

В програмата е предвиден и панел за дигитален маркетинг, където утвърдени специалисти ще дискутират похватите и новите тенденции при онлайн рекламата и интернет-продажбите.

Панелът под името What the business needs to know about the SEM trends in 2019 ще се проведе на 15-ти май от 11.15 ч. В него ще участват Огнян Младенов /Seom.bg/, Станислав Димитров /Konversa/, Димитър Димитров /Inbound.bg/, Никола Минков /Serpact/  и Генадий Воробьов /Netpeak Bulgaria/.

Заповядайте на тази дискусия, защото участниците са хора с богат практически опит и ще обсъждат неща, които са проверили и внедрили в своята работа.

Събитието  е под патронажа на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Ще участва и еврокомисаря за Дигитална икономика и общество Мария Габриел.