Никола Минков с участие в Digital Marketing Agency Director’s Forum 2021

За събитието: 
Nikola-Minkov-v-bdw

На 24.06.21г,  Никола Минков – CEO @ Serpact взе участие в рамките на The Digital Marketing Agency Director’s Forum, част от мащабното събитие Bulgarian Digital week!

Темата на събитието беше “Моето тайно оръжие” и заедно експертите от панела споделиха своите малки тайни директно от кухнята на управленската позиция. Поговориха за предизвикателствата на съвременния мениджър и споделиха полезни съвети от практиката си, които са им помогнали.

Никола сподели своето тайно оръжие, а именно планирането и неговите особености! Това е и един от основните елементи в процесите на компанията Serpact.

Участниците в този панел бяха:

Никола Минков – CEO, Serpact

Ивайло Тончев – Media Director, Framar.bg

Иво Илиев – CEO, BrandFormance

Темелко Дечев – CEO, ExpandX

За събитието: 

Bulgarian Digital Week 2021/ е събитие в обхващащо света на телекомуникациите и информационните технологии или така както всички ние го познаваме – Света на Digital.

Повреме на едноседмичната програма гостите имаха възможност да гледат и слушат разнообразни лекции за постижения и технологии, определящи посоката на развитие на пазара за предстоящата година. Имаше и удобна демонстрационна и дискусионна платформа за обсъждане на актуални проблеми, комуникация между професионалистите в бранша, доставчици и купувачи.

Bulgarian Digital Week 2021 е проект, който обединява няколко изложения, форуми и конференции в областта на информационните технологии, телекомуникациите, навигацията и телематиката.

Подобни статии