Лариса Иванова с участие във Video & Social Media Marketing International Conference

За събитието: 
larisa-ivanova-v-bdw

На 25.06.21г. Лариса Иванова, – Video & SMM Мениджър в  Serpact взе участие в рамките на  Video & Social Media Marketing International Conference, част от мащабното събитие Bulgarian Digital week!

Темата на събитието беше “Видео Маркетинг” и заедно експертите от панела споделиха своите полезни съвети, базирани на опит и години практика. Всеки от участниците сподели своя тема, като Иванова презентира ,,Поглед над цялостната подготовка на бизнес видео серии“. 


Лариса сподели някои особено полезни методики, които да ви помогнат да засилите присъствието на бизнеса си в онлайн средите.

Участниците в този панел споделиха:

Лариса Илиева – ,,Поглед над цялостната подготовка на бизнес видео серии“

Веселин Тонов – ,,Как да бъдем уверени пред камера“

Димо Желев  – ,,360 градуса виртуални турове – съвременен инструмент за повишаване конверсията на сайта“

За събитието: 

Bulgarian Digital Week 2021/ е проект обхващащ света на Digital, такъв, каквъвто го познават експертите, в рамките на една седмица.

Повреме на едноседмичната програма гостите имаха възможност да гледат и слушат разнообразни лекции за постижения и технологии, определящи посоката на развитие на пазара за предстоящата година. Формата на събитията беше под вида на демонстрационна и дискусионна платформа за обсъждане на актуални проблеми, комуникация между професионалистите в бранша, доставчици и купувачи.

Подобни статии