Reading Time: 2 minutes
serpact-finalist-of-innovative-enterprise-of-the-year-bg

Само преди дни, на 07.12.2021 година,  се състоя седемнадесети национален конкурс – Иновативно предприятие на годината 2021 и с гордост споделяме, че Serpact се нареди сред финалистите на това изключително събитие!

Националният конкурс „Иновативно предприятие на годината“ се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България,  с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“  на Европейската комисия и на София Тех Парк.

Високи_постижения_serpact_2021Serpact получи признанието на „Иновативно предприятие на годината“ поради своята технология, създавайки процес и дигитални инструменти за оптимизация на представянето на компаниите в интернет търсачките. На основата на Machine Learning се анализират наличните дигитални данни за продуктите и услугите на компаниите с цел увеличаване на продажбите им. Инструментите дават възможност за работа с всички фрази и ключови думи на потребителя до 16 месеца назад, което осигурява възможност за изчерпателен анализ. Създаден е и инструмент, който идентифицира ключовите думи, носещи приходи, и позволява на компаниите да се фокусират върху тях с цел повишаване на приходите.

Нашата цел и движеща сила е концентрирана в растежа на нашите клиенти, за които компанията е готова да пренапише правилата!

Именно и това е причината отличието „Високи постижения в иновациите“ да бъде толкова високо ценено сред целия екип на Serpact!

Освен това признание, имахме честта да видим Serpact и в номинациите в категория “Дигитална трансформация”, където страхотните Iris solutions грабнаха почетната грамотата, за което поздравяваме целия им екип!

Страхотна работа!

innovation-forum-2021

 

Това издание на конкурса донесе много емоции на екипа ни, както вярваме и на всички финалисти! Някои от които:

Хелт ин Бокс ООД, които предлагат вендинг машини и микро-маркети/микро-пазари, заредени със здравословни, внимателно подбрани продукти.

Квантерал ООД, които създават хардуерно-софтуерен продукт, който позволява всеки обект – вендинг машина, газ-станция, магазин и др., да приема и обработва плащане както с банкова карта, така и с крипто портфейл, чрез мобилно приложение.

ГетМонети ООД, които създават образователни игри за развиване на финансовата грамотност на деца и техните семейства.

Барин Спортс АД, които разработват електронна система за проследяване на представянето и спортната форма на професионални футболисти, на основата на собствен радио протокол.

 

И още много други, които можете да видите в официалното съобщение от конкурса на този линк.

 

Благодарности на екипа на Serpact за страхотната работа!

Благодарности на журито на “Иновативно предприятие на годината” 2021 за признанието!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.