Serpact финалист на “Иновативно предприятие на годината”

Само преди дни, на 07.
serpact-finalist-of-innovative-enterprise-of-the-year-bg

Само преди дни, на 07.12.2021 година,  се състоя седемнадесети национален конкурс – Иновативно предприятие на годината 2021 и с гордост споделяме, че Serpact се нареди сред финалистите на това изключително събитие!

Националният конкурс „Иновативно предприятие на годината“ се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България,  с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“  на Европейската комисия и на София Тех Парк.

Високи_постижения_serpact_2021Serpact получи признанието на „Иновативно предприятие на годината“ поради своята технология, създавайки процес и дигитални инструменти за оптимизация на представянето на компаниите в интернет търсачките. На основата на Machine Learning се анализират наличните дигитални данни за продуктите и услугите на компаниите с цел увеличаване на продажбите им. Инструментите дават възможност за работа с всички фрази и ключови думи на потребителя до 16 месеца назад, което осигурява възможност за изчерпателен анализ. Създаден е и инструмент, който идентифицира ключовите думи, носещи приходи, и позволява на компаниите да се фокусират върху тях с цел повишаване на приходите.

Нашата цел и движеща сила е концентрирана в растежа на нашите клиенти, за които компанията е готова да пренапише правилата!

Именно и това е причината отличието „Високи постижения в иновациите“ да бъде толкова високо ценено сред целия екип на Serpact!

Освен това признание, имахме честта да видим Serpact и в номинациите в категория “Дигитална трансформация”, където страхотните Iris solutions грабнаха почетната грамотата, за което поздравяваме целия им екип!

Страхотна работа!

innovation-forum-2021

 

Това издание на конкурса донесе много емоции на екипа ни, както вярваме и на всички финалисти! Някои от които:

Хелт ин Бокс ООД, които предлагат вендинг машини и микро-маркети/микро-пазари, заредени със здравословни, внимателно подбрани продукти.

Квантерал ООД, които създават хардуерно-софтуерен продукт, който позволява всеки обект – вендинг машина, газ-станция, магазин и др., да приема и обработва плащане както с банкова карта, така и с крипто портфейл, чрез мобилно приложение.

ГетМонети ООД, които създават образователни игри за развиване на финансовата грамотност на деца и техните семейства.

Барин Спортс АД, които разработват електронна система за проследяване на представянето и спортната форма на професионални футболисти, на основата на собствен радио протокол.

 

И още много други, които можете да видите в официалното съобщение от конкурса на този линк.

 

Благодарности на екипа на Serpact за страхотната работа!

Благодарности на журито на “Иновативно предприятие на годината” 2021 за признанието!

Подобни статии