Участие на Serpact на Digital4Plovdiv 2019

Serpact участва на Digital4Plovdiv 2019.
Участие на Serpact на Digital4Plovdiv 2019

Serpact участва на Digital4Plovdiv 2019.

Агенция Serpact участва на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България Digital4Plovdiv 2019. От 2016 година, когато събитието стартира, ние го подкрепяме. Целта му е да развие дигиталният пазар и в други градове на страната – Пловдив, Варна и т.н. За трета поредна година D4P събира специалисти на едно място, за да покажат своите умения и да разкажат реални казуси от практиката. Силата на тези събития е, че те наблягат все повече на практическите теми и също и на дискусиите, в които гостите на събитието могат да поставят свои реални проблеми и да получат решение за тях.

Никола Минков говори по темата SEO кейс стъди: Ребрандиране и смяна на домейн с 20% ръст на приходите чрез органичен трафик. Той засегна важността от правилна стратегия при смяна на бранд, за да не загубим трафик. Посочи и стъпките, които трябва да се преминат, за да смените домейна си по възможно най-правилния и безболезнен начин.

В лекцията си той засегна следните точки:

  • Защо се наложи ребрандиране и смяна на домейн?
  • Какъв беше нашия план за SEO?
  • Какво планирахме и какво не предвидихме?
  • Какво успяхме да коригираме и какво не?
  • Какъв резултат постигнахме в SERP?

Презентация на Никола Минков можете да видите ТУК.

Темата на презентацията на Борислав Арапчев беше “Видео SEO”. Борислав посочи все по-нарастващата сила и перспективност на видео материалите като маркетингов канал и метод за привличане на трафик. Той поведе стъпка по стъпка гостите на лекцията му и им показа как да популяризират своите видео клипове в Youtube – най-силната платформа за видео-съдържание. Арапчев показа и най новите неща в Youtube, а именно – общностите, превръщането на платформата в социална мрежа, необходимостта от това да оформим канали си пълно и добре, както и използването на хаштагове, timestamps и субтитри на други езици, както и на нашият собствен.

Презентация на Борислав Арапчев вижте ТУК.

Нашата нова колежка и сътрудничка Лариса Илиева/Video and Social Media Marketing Manager/ засне и монтира това видео, за да добиете по-добра представа за атмосферата на Digital4Plovdiv 2019.

 

 

Галерия

Подобни статии