БЕА и Serpact ви подготвят как да стартирате онлайн бизнес

Модул 1: Основи на електронната търговия
bea-serpact-2

Пилотно за България Българска е-комерс асоциация /БЕА/, Стопанският факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, заедно със своите партньори, стартира учебна програма ”E-commerce Success”, която ще продължи два семестъра. Тя ще предостави на участниците знания и практически умения за започване, менажиране и стабилно развитие на онлайн бизнес.

БЕА логоОбученията ще се провеждат 4 часа на седмица, през уикендите – в сградата на Стопанския факултет на Софийския университет.

E-commerce Success лого“”E-commerce Success” съчетава пълен набор от технологии с активно синхронно и асинхронно обучение, малки проекти в екип, ментори в помощ на екипите и облачно общностно пространство за интерактивен групов опит. Нашата крайна цел е да създадем уникално, взискателно и ориентирано към създаването на работещ електронен магазин образователно пътуване, което ще Ви даде свободата да се съсредоточите върху личните си резултати и цели през всяка от стъпките на създаване, маркетиране и устойчивото развитие на е-бизнеса.”, споделят от БЕА.

SEO агенция Serpact е ментор в тази програма и ще консултира участващите със своите специалисти и със знанията на хората от екипа си, които имат многогодишен опит в техническите страни на онлайн магазините, копирайтинга, дистрибуцията на съдържание и брандинга.

Курсът се състои от 4 модула:

Модул 1: Основи на електронната търговия

В началния модул ще бъдете запознати с основните термини, понятия, тенденции и възможности на електронния бизнес.

Модул 2: Стартиране на успешен онлайн магазин

Под модул: Бизнес планиране на вашата идея
Под модул: Техническо планиране на електронен магазин

Модул 3: Маркетинг планиране и рекламни кампании

В третия модул ще научите как да използвате, планирате и монетаризирате различните интернет канали.
На всеки от отборите ще бъде предоставен безплатен достъп до SAAS платформата GombaShop.bg, в която под ръководството на ментора ще реализира действащ онлайн магазин с реални продукти.
Реални продукти ще бъдат предоставени под формата на дропшипинг от лидерски компании, като задачата на отборите ще бъде на база наученото и под ръководството на ментора да се планира маркетингът и да се прилага на практика наученото в курса.

Модул 4: Измерване на ефективността на маркетинга

В този модул ще научите как се измерват постигнатите резултати, как се анализират различните маркетинг канали и как на тази база да променяте Вашите маркетингови подходи за по-добри резултати.

Програмата е полезна за всички начинаещи, студенти, предприемачи и бизнесмени, които желаят да овладеят интернет бизнеса и неговите тайни.

Начало на програмата: 23 февруари 2019 г.

Продължителност: 2 семестъра /120 часа/

Повече за проекта и регистрация на този адрес: https://beabg.com/ .

Подобни статии