Reading Time: < 1 minute

Част от екипа на SEO агенция Serpact, в лицето на управителя Никола Минков, Дидо Григоров /Head of SEO/ и Борислав Арапчев /SEO Strategist/  ще посети събитието Google Dance Zurich 2018, което е организирано от световната търсачка Гугъл и ще се проведе на 21-ви септември – в централата на компанията в Цюрих. Посещението на събитието е след кандидатстване и одобрение от страна на Гугъл.

Serpact ще посети Google Dance ЦюрихВ неформална обстановка ще протекат разговори и дискусии за бъдещето на Гугъл, методите на оценка на резултатите при търсене, нови технологии в областта на дигиталният маркетинг и устройствата, свързани с интернет.

Лектори ще бъдат Na’ama Zohary /софтуерен инженер  в Гугъл/, Yariv Adan /продуктов мениджър в Гугъл/ и други независими разработчици.

Джон Мюлер /Webmaster Trends Analyst в Гугъл/Екипът на Serpact ще има възможността да поговори на живо и с Джон Мюлер /Webmaster Trends Analyst в Гугъл/ – човекът, който е в световната търсеща машина от основаването й.

Джон периодично провежда онлайн разговори /хенгаут-и/ с уебмастъри, за да разяснява добрите практики при SEO и как работи алгоритъмът на Google.

Очаквайте публикацията ни след събитието.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.