Serpact ще посети Google Dance Цюрих 2018

Serpact на Google Dance Цюрих 2018.
Serpact ще посети Google Dance Цюрих

Serpact на Google Dance Цюрих 2018.

Част от екипа на SEO агенция Serpact, в лицето на управителя Никола Минков, Дидо Григоров /Head of SEO/ и Борислав Арапчев /SEO Strategist/  ще посети събитието Google Dance Zurich 2018, което е организирано от световната търсачка Гугъл и ще се проведе на 21-ви септември – в централата на компанията в Цюрих. Посещението на събитието е след кандидатстване и одобрение от страна на Гугъл.

Serpact ще посети Google Dance Цюрих

В неформална обстановка ще протекат разговори и дискусии за бъдещето на Гугъл, методите на оценка на резултатите при търсене, нови технологии в областта на дигиталният маркетинг и устройствата, свързани с интернет.

Лектори ще бъдат Na’ama Zohary /софтуерен инженер  в Гугъл/, Yariv Adan /продуктов мениджър в Гугъл/ и други независими разработчици.

Джон Мюлер /Webmaster Trends Analyst в Гугъл/

Екипът на Serpact ще има възможността да поговори на живо и с Джон Мюлер /Webmaster Trends Analyst в Гугъл/ – човекът, който е в световната търсеща машина от основаването й.

Джон периодично провежда онлайн разговори /хенгаут-и/ с уебмастъри, за да разяснява добрите практики при SEO и как работи алгоритъмът на Google.

Очаквайте публикацията ни след събитието.

Подобни статии