Serpact ще посети Google Dance Цюрих 2018

Част от екипа на SEO агенция Serpact, в лицето на управителя Никола Минков, Дидо Григоров /Head of SEO/ и Борислав Арапчев /SEO Strategist/  ще посети събитието Google Dance Zurich 2018, което е организирано от световната търсачка Гугъл  и ще се проведе на 21-ви септември в централата на компанията в Цюрих. Посещението на събитието е след кандидатстване и одобрение от страна на Гугъл.

В неформална обстановка ще протекат разговори и дискусии за бъдещето на Гугъл, методите на оценка на резултатите при търсене, нови технологии в областта на дигиталният маркетинг и устройствата, свързани с интернет.

Лектори ще бъдат Na’ama Zohary /софтуерен инженер  в Гугъл/, Yariv Adan /продуктов мениджър в Гугъл/ и други независими разработчици.

Екипът на Serpact ще има възможността да поговори на живо и с Джон Мюлер /Webmaster Trends Analyst в Гугъл/ – човекът, който е в световната търсеща машина от основаването й.

Джон периодично провежда онлайн разговори /хенгаут-и/ с уебмастъри, за да разяснява добрите практики при SEO и как работи алгоритъмът на Google.

Очаквайте публикацията ни след събитието.