Serpact и Scala Hosting с втора награда от Vega Awards за Best Integrated Campaign 2022

Наградите Vega Awards
Serpact с вотра награда за Best Integrated Campaign 2022

С най-голяма радост обявяваме, че тази година печелим втора награда от Vega Awards отново заедно с проекта на Scala Hosting. Първата награда бе в категорията Complex Semantic SEO approach, а втората е в категорията Complex approach in a highly competitive niche.

Смело можем да заявим, че уеб хостингът като ниша е високо конкурентна. За да помогнем на нашия клиент да пребори своята конкуренция положихме изключително много усилия, използвахме цялата си експертност, опит и познания, за да се справим с най-голямото предизвикателство, пред което бяхме изправени, а именно:

  • липса на достатъчно трафик и конверсии
  • липса на достатъчна видимост и разпознаваемост на компанията

Основната ни цел тук бе да постигнем максимална видимост и възможно най-добър процент на конверсии в тази изключително конкурентна ниша.

Именно затова сме много горди с този наш успех и с това, че усилията ни са видени и наградени. Благодарим и на нашия клиент за безрезервното доверие и това, че ни повярваха, че заедно можем да се справим и да отличим бранда от конкуренцията.

2 best integrated camp vega awards

Благодарностите са и към целия екип на Serpact, тъй като без познанията, опитът и професионализмът, който влагат във всеки един проект, подобни успехи нямаше да са възможни.

Това да виждаме нашите клиенти щастливи, удовлетворени, успешни и това как техният бизнес расте, ни мотивира все повече и ни кара да искаме да продължаваме да се развиваме и да даваме най-доброто от себе си.

Други победители в категорията Дигитален маркетинг са:

  • Picture North с награда Picture North Capabilities Book
  • Responsive Spaces с награда Spot On в подкатегорията Experimental / Innovative
  • Pets Global с наградат Be a voice for the voiceless в подкатегорията Cause-Related

Припомняме, че през 2021 година спечелихме най-първата си награда от Vega Awards с проекта ни с Банка ДСК в категорията SEM Campaign.

Наградите Vega Awards

Vega Awards са едни от най-престижните награди в световен мащаб. Те имат за цел да открият едни от най-талантливите творчески умове от цял свят, които смело намират иновативни начини да създават цифрово съдържание и да се отличават със своята експертност.

Именно затова и наградата значи много за нас, защото знаем колко страхотни специалисти има по цял свят, които се отличават със своята находчивост и професионализъм. А това да бъдем избрани сред всички тях е повече от успех.

Подобни статии