Serpact е сред 11-те най-добри SEO агенции в Европа

За European Search Awards
Serpact е с номинация в категория Best Small SEO Agency от European Search Awards 2023

С голямо удоволствие ви споделяме, че SEO агенция Serpact е с номинация в категория “Best Small SEO Agency“ от European Search Awards 2023!

За нас е чест да видим името на Serpact в списъка с финалистите за тазгодишните награди.

Екипът на Serpact се състои от 22 ентусиазирани и талантливи професионалисти, които ежедневно търсят възможности за развитие, прилагат смели практики и експериментират.

Всеки един човек в този екип е причината днес Serpact да се превръща в една от водещите SEO агенции в България и Европа!

За European Search Awards

European Search Awards почти десетилетие отличават уменията и постиженията в три направления на дигиталния мopaĸтинг и рекламата – SEO, PPC и Content Marketing.

Част са от много успешна международна поредица награди „The Search Awards“, състояща се още от UK Search Awards, US Search Awards, MENA Search Awards, APAC Search Awards, Canadian Search Awards и Global Search Awards.

Две поредни години Serpact се нарежда като победител до големи световни имена в изданията на наградите:

Двете отличия са признание за целия екип и положените усилия в работата за нашите клиенти! Освен тях, компанията има още 11 награди от различни престижни европейски и световни конкурси, които ни мотивират да продължаваме да даваме най-доброто от себе си.

Категория Best Small SEO Agency на European Search Awards 2023

Тази година Serpact е финалист в категорията „Best Small SEO Agency“. Категория, в която се оценява цялостната дейност на агенциите, успехите постигнати от работа с техните клиенти и генералното представяне на компаниите кандидати.

Заставаме до още 10 страхотни компании от цяла Европа, а именно: Aqueous Digital, Cedarwood Digital, five elements digital, impulsQ GmbH, INEVO, Infinitum Agency, L17.Digital, Minty Digital, Re:signal и SEOMG!

eusa23 finalist banner

Очакваме с нетърпение церемонията по връчването на наградите, която ще се проведе на 25 май 2023 в Лисабон!

Пожелаваме успех на всички номинирани! Serpact ще премери сили с доказани през годините имена от в SERP и вярваме, че всяка една от тези компании заслужава да бъде на първото място.

Подобни статии