Никола Минков специален гост лектор в Soka University – Япония

CEO на Serpact е поканен за гост-лектор в Soka University в Япония
Никола Минков Сока

CEO на Serpact е поканен за гост-лектор в Soka University в Япония

Връщаме се отново към 2022 година, за да споделим с вас, че в периода от 19 ноември до 26 ноември Никола Минков, CEO на Serpact, SERP Conf. и SERP Acad., отново имаше възможността да посети друга далечна държава, този път Япония.

Напомняме, че малко по-рано през октомври и ноември 2022 година бе част от две събития от световен мащаб:

  • през октомври присъства на събитие, познато като Global Gaming Expo 2022, по покана на Euro Games Technology;
  • през ноември бе поканен от Александра Тачалова на събитие на бизнес ръководители, което се проведе в Кипър, известно като Mastermind Event.

Повече за гостуването в Soka University

Причината за пътуването до Япония бе специалната покана на проф. Тодор Ялъмов. Никола Минков имаше честта да бъде специален гост лектор в един от най-добрите университети в Япония – Soka University, Токио.

Интересен факт за университета е, че в него се обучават над 7 200 студента, като всички те идват от 55 държави. Чувството да можеш да предадеш своите знания, опит и умения и то в един от най-уважаваните университети в Япония, е неописуемо.

Никола Минков със студенти от Soka University, Япония

След това си пътуване Никола Минкове се прибра в България вдъхновен, зареден с нови сили, идеи и визии. А няма нищо по-хубаво от това не само да предаваш знания, но и да получаш такива.

Благодарим на проф. Тодор Ялъмов за предоставената възможност и поканата към Никола Минков да заеме мястото на гост лектор в университет с такъв мащаб!

През 2022 година за Serpact емоциите и вълненията бяха наистина много и все толкова страхотни.

А сега сме готови за новите възможности на 2023 година!

Подобни статии