Лариса Илиева от Serpact с Digital Stars награда за Digital News в категория “Видео маркетинг”

Изминалата седмица се проведе
Digital Stars Award Larisa Ilieva

Изминалата седмица се проведе Digital4Plovdiv. Digital4Plovdiv е една от големите български конференции за дигитален маркетинг и търговия, която събира едни от най-добрите специалисти в сферата. От миналата година в рамките конференцията се провежда и конкурса за млади маркетолози Digital Stars. Тази година за пръв път беше поставена и категория Video Marketing.

Това бе и причина Лариса Илиева, нашият Video & Social Marketing мениджър, да кандидатства с проекта на Serpact, за който Лариса се грижи изцяло.

Digital News е новинарски видео формат, в който събираме най-важните новини в света на дигиталния маркетинг глобално и ги предоставяме в едно удобно видео, за удобство на маркетолозите в страната.

Според нас това помага не само като спестява време на специалистите, но и като поддържа високата летва и сверява часовника на професионалистите в страната.

Кандидатствайки с този проект, Лариса Илиева попадна сред финалистите на тазгодишния конкурс и на 24.09.2020, по време на церемонията, тя беше обявена като победител в категория “Видео Маркетинг

Това е първата награда на Лариса, като този проект се развива в последните 8 месеца и не спира да набира скорост.

Подобни статии