Никола Минков присъства на Global Gaming Expo 2022 в Лас Вегас

За събитието Global Gaming Expo
nikola minkov global gaming expo las vegas

През 2022 година причините да бъдем горди и да споделяме с вас страхотни новини, са наистина много. Още една такава бе свързана с това, че Никола Минков, CEO на Serpact, SERP Conf. и SERP Acad., гостува на събитието Global Gaming Expo 2022, където имаше възможността да се включи в специализирано обучение.

Това бе възможно благодарение на специалната покана, която получихме от Euro Games Technology – EGT. Изключително благодарни сме за възможността да вземем участие в събитие от такъв мащаб.

Ние в Serpact знаем колко важно е непрекъснато да се учим, разширяваме своите знания и да бъдем отворени и адаптивни в бързо настъпващите промени в SEO и в бизнес средите като цяло. А за да можем да взимаме най-добрите и работещи решения за нашите клиенти, е нужно постоянно обучение.

Споделяме, че малко по-късно след събитието в Лас Вегас, Никола Минков присъства и на събитие в Кипър, където беше сред 15-те поканени изпълнителни директора на едни от най-добрите и успешни дигитални агенции в цял свят.

А за един страхотен професионален завършек на тази година, по специална покана на проф. Тодор Ялъмов, Никола бе и специален гост лектор в един от най-добрите университети в Япония, Soka University- Токио.

 

За събитието Global Gaming Expo

Global Gaming Expo (G2E) е едно от най-големите събития в световен мащаб, което повече от 20 години събира световната игрална индустрия. Неговата цел е да представи най-новите технологии, да даде възможност на колеги и експерти в тази сфера да се срещнат и да получат експертно обучение.

Global Gaming Expo 2022 се проведе в Лас Вегас, като бе представено от American Gaming Association и организирано от RX. Тази година събитието събра около 25 000 специалиста от игралната индустрия.

Винаги сме се стремяли да поддържаме високо ниво, така че като SEO експерти да можем да помогнем на всеки наш клиент да расте и да се развива по възможно най-добрия начин.

Именно затова за нас беше огромна чест и привилегия да бъдем поканени на събитие и обучение от такъв глобален мащаб.

Отново сърдечни благодарности към EGT за тази покана!

Подобни статии