Serpact & ScalaHosting печелят втора награда за развитие на проекта от WE-Awards 2023

За WEB Excellence Awards
serpact scalahosting we awards 2023 bg

Щастливи сме да споделим, че за втора поредна година екипът на Serpact се нарежда до победителите в WEB Excellence Awards и взима своята трета награда от състезанието в категорията: Advertising & Marketing | Marketing Effectiveness, SEO.

За WEB Excellence Awards

WEB Excellence Awards са едни от най-престижните глобални награди в света на дигиталния маркетинг, които награждават високи постижения в WEB. Имат за цел да отличават уеб и маркетинг проекти, кампании в социални мрежи, приложения и видеа, създадени както от дигитални агенции, така и от самостоятелни дизайнери, маркетолози и предприемачи.

За проекта със ScalaHosting

Награда за Serpact от WE-Awards 2023

През 2022 година имахме удоволствието да споделим за успеха на Serpact и ScalaHosting, в категорията Advertising & Marketing на WEB Excellence Awards, постигнат благодарение на отдадената работа от страна на двата екипа. Стратегията по проекта базирахме върху комплексен подход в изключително конкурентна ниша и достигнахме до над 140% растеж спрямо предходен период.

Получаването на признание и награда винаги е едно страхотно изживяване, но то не бива да ни успокоява и да е причина да намалим темпото на работа по даден проект. Точно обратното – SEO изисква постоянство и това е едно от нещата, които често биват подценявани в SERP света, най-вече след постигането на добри резултати.

В Serpact всяка спечелена награда ни мотивира да продължаваме усърдната работа по проектите, и именно това успя да ни донесе второ постижение за същия проект със ScalaHosting от WEB Excellence Awards 2023, и то е за:

Увеличение на трафика към уебсайта над 6 пъти за целия период на работа и 185% растеж спрямо предходната година!

Това са резултати от наистина добре планирана и още по-добре извършена стратегия!

Благодарим на екипа на ScalaHosting за дългогодишното партньорство! Без тяхната пълна отдаденост и доверие, не бихме могли да постигнем толкова впечатляващи резултати.

А зад всеки един успешен проект стои екипът на Serpact, който дава всичко от себе си, за да придружава нашите клиенти по пътя към успеха. Благодарим и на вас!

ScalaHosting за работата със Serpact

Чуйте какво споделя Владислав Георгиев, съ-основател на ScalaHosting и Ns1, за съвместната работа със Serpact:

Награди, които спечелихме с проекта на ScalaHosting

Пожелаваме си още постигнати върхове и продължение на дългогодишното ни партньорство!

Подобни статии