Serpact е пълноправен член в Българската Е-комерс Асоциация

Изключително щастливи и горди сме да обявим, че Serpact официално е пълноправен член на Българската Е-комерс Асоциация.
Serpact е пълноправен член в BEA

Изключително щастливи и горди сме да обявим, че Serpact официално е пълноправен член на Българската Е-комерс Асоциация. А като такива можем да се възползваме от най-различни ползи.

Така например получаваме годишен доклад за електронната търговия в Европа. В него се съдържат данни за всяка една страна-членка на Ecommerce Europe. Наред с това всеки пълноправен член има достъп до направени проучвания в областта на електронната търговия не само в България и Европа, но и в цял свят.

Нещо повече, БЕА предоставя защита и лобиране за интересите на бранша. Това означава, че всеки пълноправен член може да получи съдействие при създаването на законови и подзаконови нормативни актове, които се отнасят до осъществяване на електронна търговия.

По този начин всеки пълноправен член получава по-добри и желани политики за индустрията чрез сътрудничество с държавни органи. Разбира се това са малка част от ползите, които ни се предоставят като пълноправен член.

Всички тези предимства ни дават възможност да участваме в определяне посоката на развитие на Българската Е-комерс Асоциация. Така като пълноправен член на БЕА имаме право на глас в Общото събрание на асоциацията и можем да бъдем избирани за членове на Управителния съвет.

В тази връзка напомняме, че малко по-рано тази година, на 28 юни 2022 година се проведе редовното годишно Общо събрание, на което Никола Минков, CEO на Serpact, бе избран за член на новия Управителен съвет, с мандат от две години, заедно с :

  • Жанет Найденова, “Джи Ен Ен Консулт” ЕООД;
  • Иво Тодоров, “Спорт Депо” АД;
  • Калоян Христов, “Варио спорт” ЕООД;
  • Христо Петров, “Голдън вижън” ЕООД.

Приемането ни като пълноправен член в Българската Е-комерс Асоциация е огромна чест и привилегия за нас, както и изключителна възможност. Благодарим.

Подобни статии