Serpact с награда Best Global SEO – Europe 2022

За MarTech Awards
Best Global SEO - Europe

2022 е годината, в която за Serpact има много поводи за радост и гордост – награди, признания и участие в конференция на световно ниво, а именно BrightonSEO. А все още сме в първата половина от годината.

Нещо повече, с огромна радост ви споделяме, че този месец бяха обявени наградите MarTech Awards, като наградата Best Global SEO – Europe се присъди именно на Serpact.

награда за Серпакт от MarTech

За нас това е изключително признание и причина да бъдем все по-мотивирани да продължаваме да растем, да се развиваме и да помагаме на бизнеса да се справи с предизвикателствата, пред които е изправен, за да е сред лидерите на пазара.

Разбира се, всички тези награди и поводи за радост нямаше да имат значение, ако не беше екипът на Serpact, който стои зад всеки един проект. Той се състои от висококвалифицирани професионалисти, които с всеки ден се стремят да бъдат все по-добри в работата си, като всички те заедно са силата, движеща проектите успешно.

За MarTech Awards

MarTech Awards е сред световно признатите кампании за награди, чиято цел е да отличи най-добрите, ангажирани и авангардни маркетолози от цял свят. По този начин хората, които стоят зад MarTech Awards искат да дадат гласност на компании, експерти и продукти, които се характеризират с иновативни решения и стратегии. Именно затова за целият екип на Serpact е огромна чест да бъде сред наградените в MarTech Awards и е знак, че вървим в правилната посока. Други компании, които получиха награди в различни категории са:

  • Humanize Digital Media Group – Best Social Media Agency – Middle East
  • AXAD Capital – Best Performance Marketing Agency – USA
  • Fab Brands – Best Marketing & Visual Design Agency – Pacific Northwest
  • IDEAS – Best Strategy & Branding Agency – Sydney

Подобни статии