Serpact с още една награда Global Awards 2021-2022

За наградите
hero image- Serpact с награда за Complex Semantic SEO

Serpact спечели награда Global Awards за 2021-2022.

Екипът на Serpact има още един повод да празнува. Щастливи сме да обявим, че за пореден път нашите усилия бяха забелязани, високо оценени и възнаградени.

Serpact спечели награда Global Awards за 2021-2022 година в категорията SEO Agency of the Year. За нас тази награда означава много. Това да бъдем признати като агенция на годината в сферата на SEO е огромно постижение за нас и е нещо, което ни вдъхновява да се стремим да постигаме все по-добри резултати за нас и нашите клиенти.

Наградата на Serpact SEO Agency of the Year- Global Awards

Най-голямото предизвикателство, пред което сме изправени всеки ден, е да помагаме на бизнеса да се справи с всяка една трудност и да успее да стигне желания връх в своята сфера. Това е от онези предизвикателства, които ние приемаме с най-голяма радост, защото вярваме, че няма невъзможни неща.

А сред тазгодишните доказателства за това са:

За наградите

Corporate LiveWire Awards са корпоративни награди, които целят да представят най-добрите компании в дадена област, отличаващи се със своите бизнес постижения. Наградите обхващат ключовите сектори от бизнеса като финансови и консултантски услуги. Наред с това те представят и фирми, които са се доказали със своите постижения през последните няколко години.

Подобни статии