Никола Минков присъства на събитие за бизнес ръководители в Кипър

Връщаме се отново за кратко в 2022 година и по-конкретно през месец ноември, когато няколко дни преди да сложим старта на присъствената SEO конференция
nikola minkov ceos cyprus

Връщаме се отново за кратко в 2022 година и по-конкретно през месец ноември, когато няколко дни преди да сложим старта на присъствената SEO конференция SERP Conf., Никола Минков, CEO на Sepact, SERP Conf. и SERP Acad., беше сред официалните гости на Mastermind Event.

Събитието се проведе в рамките на 3 дни, на датите от 02.11.2022 до 04.11.2022 г. в Ларнака, Кипър. На него бяха поканени 15 главни изпълнителни директора (CEOs) на едни от най-големите и успешни дигитални агенции в света.

Mastermind даде възможността на всеки един от гостите да обмени опит, идеи, знания, да сподели полезни съвети, както и добри и лоши управленски практики. Такъв тип събития винаги са полезни за всеки, който иска да бъде успешен лидер, както и да изгражда дългосрочни партньорства.

Никола Минков на събитието Mastermind в Кипър

Със сигурност това събитие бе изключително вдъхновяващо, полезно и помагащо за развитието на Никола Минков като CEO.

Отправяме огромни благодарности към Александра Тачалова за специалната покана. За нас е огромна чест и привилегия да бъдем част от събития като това.

Напомняме, че през октомври 2022 година, Никола Минков имаше възможността да посети събитието 2022 Global Gaming Expo – EDUCATION в Лас Вегас. Нещо повече, през месец декември, по покана на проф. Ялъмов, имаше честта да бъде специален гост лектор в Soka University – Токио, Япония.

Подобни статии